• 9

Jović u maniru Homera Simpsona "razumeo" Zidana! Francuz uzalud davao instrukcije Luki

Čini se da Luka nije najbolje skapirao trenerove zamisli

  • 9

Navijači Reala čekaju "prvenac" Luke Jovića u Realu kao novu godinu. Srbinu nikako da krene, u krizi je, a istina je i da ne dobija previše minuta kod Zidana, sa kojim je imao vrlo zanimljivu "konverzaciju" neposredno pre ulaska sa klupe protiv Galatasaraja. 

Zapravo, bile su to Zidanove instrukcije koje je davao Luki dok se ovaj oštrio da kroči na teren pred kraj meča, međutim u jednom trenutku je nastao problem u komunikaciji pošto Joviću nije bilo jasno šta mu govori trener.

Ovu situaciju ispratile su kamere španske televizije koja je radila prenos utakmice iz Istanbula. Zidan se "preznojio" da Luki prenese svoje zamisli, a ovaj, iako je klimnuo glavom u znak potvrde da mu je sve jasno - gledao je u trenera zbunjenog lica, poput Homera Simpsona iz kultnog crtaća.

Iskusnom Zidanu to nije promaklo, video je zbunjenog igrača ispred sebe i shvatio je da njegove instrukcije nisu naišle na najbolji prijem kod sagovornika, pa je Joviću uprostio svoje zamisli, u prevodu samo mu je rekao da ide u napad i poslao ga na teren.

Pogledajte situaciju koja je nasmejala mnoge...

Video: Predrag Mijatović o Luki Joviću

(Telegraf.rs)

Komentari

  • PFCNesa

    proradice Jovic u Realu, bice prava gom masina kao sto je bio u Frankfurtu

  • Maina

    Gledaj sine Mitra i uci. Mozda i ispadne nesto od tebe.

  • Ja bre

    Pa naravno da cekaju prvenac...da bi dobili prvenac moraju ga pustiti da igra prvo...nemoze sa klupe postići prvenac.A Zidanova prica je ispricana samim odlaskom Ronalda...sada gubi od Mayorke

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima