≫ 

Sadik se ispromašivao, pa sa Nathom i Sumom razvalio Spartak: Partizan konačno prekinuo niz poraza!

Crno-beli su i pored "revije promašaja" ubedljivo slavili na svom terenu

FK Partizan Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana, posle minimalnog poraza i kvalitetne partije protiv Mančester junajteda, uspeli su da upišu pobedu od 4:0 u Superligi Srbije, i to, protiv Spartak iz Subotice u 13. kolu. 

Od samog starta igrao se prilično "otvoren" fudbal. Spartak nije dušao u Humsku da se brani, a sa druge strane, to je ostavilo prostora domaćim fudbalerima da igraju svoju igru i stvaraju šanse. Tako je prvo u kaznenom prostoru Paritzana pao Milošević, ali zbog simuliranja dobija žuti karton. Bukvalno u sledećem napadu Sadik izlazi sa ispred golmana Dokića, ali se spetljao, stao, pa od ranog vođstva nije bilo ništa.

FK Partizan Foto: MN Press

Nigerijac se tu nije zaustavio sa promašajima. Tako je Suma ponovo uposlio svog napadača koji je predriblao golmana i promašio prazan gol. Pogodio je samo stativu. Crno-bele promašaji najboljeg napadača nisu obeshrabrili, a Asano je odlično prošao po desnoj strani, izašao sam ispred golmana Dokića, i pogađa golmana Dokića. Sadik ponovo promašuje glavom čitavu loptu, ali je na nju naleteo Natho koji koristi šansu i dovodi svoj tim u vođstvo.

I do kraja poluvremena, crno-beli su nastavili da se "igraju" sa odbranom gostiju. Suma deli novu dobru loptu do Natha koji iz šesnaest metara dodaje do Sadika. Nigerijac posle dva velika promašaja postiže novi gol u Superligi, šesti ukupno i duplira rezultat.

Potom, Natho ubacuje loptu "u prostor" koji koristi Sadik. Nigerijac se ovoga puta našao u ulozi asistenta, jer je Suma zatresao mrežu i duplirao rezultat. Posle velikih promašaja, Sadik se golom i asistencijom "iskupio" i još jedanputopravdao poverenje Miloševića.

FK Partizan Foto: MN Press

U nastavku, usledio je nešto mirniji period igre, bez izglednijih šansi za gol, a baš kao i na prethodnim mečevima, usledio je novi prekid meča na stadionu Partizana! Navijači crno-belih počeli su sa pogrdnim skandiranjem, a na tribini se pojavio transparent zbog kojeg je sudija grujić prekinuo susret.

Posle nekoliko minuta susret je nastavljen. Partizan je "usporio", u laganijem ritmu nego što je to od starta bio slučaj, gradio je napade i čekao novu priliku za gol. Prilika se ukazala u 76. minutu kada je Dokić oborio Pavlovića u svom kaznenom prostoru, a Ivanović realizovao penal.

Do kraja, crno-beli su mogli i do novog gola, ali je Ivanović, i pored stopostotne šanse, šutirao pored gola. Rezultat je ostao nepromenjen.

FK Partizan Foto: MN Press
FK Partizan Foto: MN Press
FK Partizan Foto: MN Press
FK Partizan Foto: MN Press
FK Partizan Foto: MN Press

Partizan: Stojković , Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević , Zdjelar, Natho , Asano, Suma, F. Stevanović, Sadik.

Spartak: Dokić, Ivančević, Otašević, Tekijaški, Milošević ,Marčić, Vidaković , Srećković

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa CZ

    27. oktobar 2019 | 14:59

    Mi cigani smo stvarno najveci pacenici na svetu. Imamo pomoc saveza, imamo pomoc sudija i imamo bar tri puta bolji tim od Partizana. A mi i dalje pratimo Partizan i zavidimo mu? Stvarno smo specifican slucaj, za hospitalizaciju i lecenje.

  • Sinke Melbourne

    28. oktobar 2019 | 02:54

    Kakva kradja, pa ovo je ne zapamceno, prvo ne sviraju penal za Spartak, pa partizan daje treci gol iz offside pa sviraju ne postojeci penal za partizan, znaci 3 gola ukradena plus sto se Spartak sklanjao, ovo treba odma u UEFA prijaviti, totalni kriminalci.

  • Ja

    27. oktobar 2019 | 16:50

    Hvala bogu 11 protiv 11 a ne sa igracem (Bambijem) manje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA