≫ 

Pesnicom, iz sve snage, direktno u međunožje napucao protivnika : Golman Hanovera promašio loptu!

Napadač Karlsruea se našao na pogrešnom mestu, pa je njega umesto lopte, udario golman Ciler

  • 0
FK Karlsrue FK Hanover Printscreen: Twitter/@planetfutebol

Fudbaleri Karlsruea i Hanovera odigrali su ove subote potpuno neverovatan meč 11. kole nemačke Cvajte, koji je obeležila goleada na obe strane za konačnih 3:3, ali i golman gostiju Ron Robert Ciler koji je dobio bizaran crveni karton zbog udaranja.

Naime, prvi gol postignut je već u 6. minutu kada je Vejdant doveo goste u vođstvo. Usledio je odgovor, samo dva minuta kasnije, kada je Vanicek iz penala izjednačio. Ipak, do kraja poluvremena, ponovo je Hanover vodio jer je, ponovo sa bele tačke, pogodio Dukš.

Ipak, prava uzbuđenja usledila su tek u drugih 45. minuta. Tako je Gordon 15 minuta pre kraja ponovo izjednačio, da bi gosti došli nadomak pobede u 93. minutu kada Vajdant postiže drugi gol na meču.

Međutim, domaći fudbaleri se nisu predavali, izjednačili su bukvalno pred poslednji sudijski zvižduk, a kada je usledila proslava, golman Ciler želeo je da izbije loptu, izz besa. Ali, umesto nje, na njegovu pesnicu je naleteo fudbaler Karlsruea kojeg golman udara direktno u "nezgodno mesto", zbog čega je dobio drugi žuti, isključujući karton.

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA