Džaka opasno zaratio sa navijačima Arsenala: Na zvižduke odgovorio da odje*u

Loš dan za reprezentativca Švajcarske

  • 3
granit džaka foto: twitter/footiesoorvivor

Arsenal se nije proslavio protiv Kristal Palasa, samo bod je upisao tim Unaja Emerija sa gradskim rivalom, iako je vodio 2:0 već u 9. minutu!

Ipak, "kola su krenula" nizbrdo u nastavku po domaći sastav, pošto su Milivojević (iz penala) i Aju poravnali i unervozili "Tobdžije", a navijači su naročito bili revoltirani igrom Granita Džake koga već neko vreme "ne mirišu".

Novi sukob na toj relaciji se otvorio pošto je Džaka, nakon što ga je Emeri zamenio u 60 minutu, glasno negodovao na zvižduke sa tribina. U jednom momentu se razmahao rukama, kao da je poručio navijačima da budu glasniji, a nije im ostao dužan...

- Fuck off (odje*ite) - moglo se jasno pročitati sa usana nervoznog Džake dok je koračao ka klupi.

Inače, Džaki ovo nije prvi put da se sukobljava sa navijačima. U januaru ove godine grupa fanova "Tobdžija" sačekala ga je ispred stadiona nakon poraza od Junajteda, a i tada je nekolicinu njih "počastio" sličnim rečnikom kao i protiv Palasa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trig

    27. oktobar 2019 | 21:24

    Nekulturna seljacina.

  • Др

    27. oktobar 2019 | 20:31

    Па, јбг, не знају Енглези да су Шиптари нежна створења и да са њима не сме грубо, јер се то може тешко одразити на њихову психу, знате!То , додуше, боље знају Фрацузи, који дадоше баш такво објашњење када су ономад требали да испоруче Харадинаја Србији!!

  • febo

    27. oktobar 2019 | 20:28

    Nekulturni ,pravi sad orla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA