≫ 

Trener Arsenala o incidentu Džake: Pogrešio je, Granit je baš pogrešio....

Zahvaljujući VAR-u Luka Milivojević je postigao gol iz penala

  • 3
Granit Džaka u ratu sa navijačima Arsenala printscreen: YouTube/extra goals tv

Iako je Arsenal izgubio već viđena tri boda nakon vodstva od 2:0 protiv Kristal Palasa (utakmica se završila sa 2:2) navijače Arsenala najviše je iznerviralo ponašanje kapitena kluba Granita Džake, koji ni trener Tobdžija Unaj Emeri ne opravdava.

Od gotovog je napravljena veresija, a Švajcarac Granit Džaka je dodatno začinio sve. Nije bilo dovoljno što je Kristal Palas uspeo da od 2:0 dođe do 2:2 nego je razočaran izmenom i reakcijom navijača Tobdžija Džaka demonstrativno napustio stadion umesto da sedne na klupu sa ostatkom saigrača.

Da stvar bude još gora radi se o kapitenu, a na terenu je bio ubedljivo ''najslabija karika''. Međutim ni to nije bilo dovoljno Švajcarcu albanskog porekla da mirno napusti teren i da bude svestan svojih loših partija, nego je krenuo u novi ''rat'' sa navijačima.

Prvo je stavio ruku na uvu aludirajući ''ne čujem vas'', a potom im je dobacio ''od*ebi te'', potom je odbio da se rukuje sa trenerom, a na kraju je dres bacio na zemlju.

Nakon meča trener Arsenala Unaj Emeri nije opravdavao svog igrača.

Pogrešio je, ali ćemo pričati o svemu u svlačionici, ne javno. Želim da ostanem miran, zaista želim, ali Džaka je pogrešio - istakao je Emeri.

Prekršaj koji je napravljen nad napadačem Kristal Palasa Vilfredom Zahom, nakon koga je Luka Milivojević postigao prvi gol za goste španskom strategu nije najjasniji.

Nisam razumeo ni sudiju ni reakciju VAR-a. Prošle nedelje nisu proveravali VAR zbog penala i poštovao sam to. Pre dve nedelje nad Pepeom je napravljen penal protiv Bornmuta i nisu ga proveravali i to je ok. Ali ovo danas ne razumem. Odluka nije bila dobra. Zaslužili smo da pobedimo, posle izjednačenja smo igrali dobro, dali smo gol, ali su ga poništili. Nismo im dozvolili puno prilika. Naša reakcija posle 2:2 je bila dobra, navijači su nas nosili do samog kraja, ali nekad se desi da ne možete da pobedite - zaključio je Emeri nakon utakmice u kojoj je VAR jako spornom odlukom poništio treći gol Arsenala u 84. minutu.

Poništeni gol Arsenala je na videou od 1:23, a penal za KPR zbog koga se čekala VAR je na 0:44

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Video: Boban Rajović brutalno ismejao Džaku i Šaćirija posle poraza od Švedske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perke

    28. oktobar 2019 | 10:53

    Nemaju postovanj ti Arnauti, pa to ti je...

  • CCCC

    28. oktobar 2019 | 11:50

    Divlje pleme bez porekla,sta drugo ocekivati od njih...

  • Mrcke

    29. oktobar 2019 | 00:35

    Caka im je kapiten????? Od sada Arsenal, medju omrazenijim klubovima!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA