≫ 

Rijeka je rezervni tim Partizana i Zvezde! Kolinda izjavom šokirala region, pa dobila oštar odgovor

Predsednica Hrvatske uzburkala je javnost u Hrvatskoj novom nesmotrenom izjavom

  • 14
Kolinda Grabar Kitarović Foto: Tanjug/AP

Kolinda Grabar Kitarović je ovog puta Rijeku, pretprošlogodišnjeg prvaka Hrvatske, nazvala rezervnim klubom Partizana i Zvezde, bar u ono vreme dok je stara Jugoslavija još postojala.

- Fudbal osamdesetih nije bio samo fudbal nego izraz nacionalne pripadnosti, pa sam tako ja, nadam se da mi neće neki zameriti, navijala i za Hajduk i za Dinamo. Volela bih kada bi to zajedništvo juga i severa opet proradilo - rekla je Grabar Kitarović.

Ona je u Splitu bila na premijeri filma "Ivanova igra", snimljenog u čast legendarnog kapitena Hajduka Ivana Gudelja.

- Kao Riječanka sam odlazila na utakmice Rijeke, ali je ona bila tada nekakav rezervni klub za Partizan i Crvenu zvezdu i domaći igrači koji su bili kvalitetniji su odlazili u Hajduk i nešto malo Dinamo - dodala je Kolinda.

Usledio je vrlo brzo i odgovor gradonačelnika Rijeke Vojka Obersnela koji se zapitao "koliki je taj rezervoar gluposti, gde je kraj" po pitanju Kolindine tvrdnje.

Da podsetimo, Grabar Kitarović je prošle godine bila u centru pažnje jer je bila jedna od najvatrenijih navijačica svoje reprezentacije tokom njenog pohoda na finale Svetskog prvenstva u Rusiji.

Video: Kolinda vriskala uz Tompsonove hitove slaveći sa hrvatskim teniserima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sreten S.

    28. oktobar 2019 | 10:04

    Ovde samo Zvezda i Partizan postoje, ostali služe za rezervne delove. Tako sam ja u jednom momentu čak četiri Stojadina imao i jedva jedan krpio. A i mehaničar mi je pomalo ličio na Kokezu, to sam prvo na njemu primetio.

  • redikul

    28. oktobar 2019 | 13:10

    Zar neko ovu lujku dozivljava ozbiljno..redikul od zene ..sto bi u prevodu bilo..ziva sprdnja..moze joj se..takvu drzvau i predstavlja.

  • febo

    28. oktobar 2019 | 10:15

    A partizan je rezervni tim hajduka i dinama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA