≫ 

Junajted kupuje Sanča i obara Pogbin rekord: Ova "izdaja" se neće dopasti navijačima Sitija

Da li je Sančo rešenje za probleme Junajteda?

  • 1
FK Borusia, Augsburg Foto: Tanjug/AP

U Mančesteru se svakako nadaju da bi Sančo mogao da im pomogne na putu do izlaska iz krize i zato su spremili 115 miliona evra za talenetovanog ofanzivca Borusije Dortmund.

Milioneri će napraviti bum jer je Sančo prošle i ove godine pokazao da vredi daleko iznad devet miliona evra koliko je plaćen kada je dolazio u Nemačku.

Prema pisanju Mirora, upravo Sančo bi trebalo da postavi novi klupski rekord i tako skine sa trona Pola Pogbu koga je Žoze Murinjo vratio u Junajted pre tri godine za 105 miliona evra.

Ukoliko se Sančo vrati, on će obući i dres drugog mančesterskog kluba pošto je pre odlaska u Borusiju igrao za Siti i "promakao" njegovim trenerima i Pepu Gvardioli.

Da podsetimo, Sančo je na 68 utakmica dao 18 golova uz 30 asistencija, a deset puta je oblačio i dres Engleske. Njegova cena neće biti mala ni zbog činjenice da je ovog avgusta potpisao novi ugovor po kom dobija 220 hiljada evra nedeljno.

Njegov tim je za vikend odigrao 0:0 sa Šalkeom, a Sančo je na početku ove sezone već dao četiri gola i upisao sedam asistencija uprkos ne baš dobroj formi Dortmunda koji je trenutno peti u Bundesligi.

Video: U Humsku došli Englezi koji se sećaju poraza od Partizana 1966

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA