Mi smo Partizan, uvek idemo na pobedu: Suma sumirao šta crno-belima treba za prvo mesto!

Mi se borimo za prvo mesto i znamo kako moramo da igramo - ističe fudbaler crno-belih

  • 14
Sejduba Suma Foto: Marko Jovanović

Fudbaler Partizana Sejduba Suma, posle pobede nad Spartakom (4:0), rekao je danas da njegov tim više nema pravo na grešku jer juri prvo mesto i šampionsku titulu.

- Osećamo se dobro jer nakon što smo izgubili od Mančestera trebalo je da vratimo samopouzdanje, da se dokažemo pred sobom i domaćom publikom. Uspeli smo u tome. Apsolutno smo svesni da više ne smemo da "prosipamo" bodove. Moramo da napadamo prvo mesto, to je naš cilj - rekao je Suma za klupski sajt.

Suma je, uz Bibrasa Natha, Umara Sadika i Ðorđa Ivanovića, bio strelac u ubedljivom trijumfu, posle kojeg Partizan ima sedam bodova manje od lidera Crvene zvezde.

- Dobro je za tim što nema sebičnosti. Neophodno je da igramo kao što smo protiv Spartaka, nismo bili sebični, asistirali su jedan drugom Natho i Sadik. To je dobar signal za sve u klubu.

Pred crno-belima je sada težak raspored, slede dueli sa Čukaričkim i Vojvodinom u Superligi, kao i protiv Mančester Junajteda u Ligi Evrope.

- Mi smo Partizan, tako idemo na pobedu, a ne da se zatvorimo. Jer kao što sam rekao pre, mi se borimo za prvo mesto i znamo kako moramo da igramo. Svesni smo grešaka koje smo pravili i to ne sme da se ponavlja - zaključio je on.

Partizan u sredu gostuje Čukaričkom na Banovom brdu od 15.30.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA