≫ 

Mesi neće da ispuni dečački san zbog porodice: Mnogi Argentinci će ostati razočarani

Dres Njuelsa ostaje samo želja

  • 6

Već sa 13 godina Leo Mesi je morao da napusti matični Njuels i da se preseli u Barselonu za koju igra celu karijeru, a do sada je uvek isticao da mu je životna želja da odigra makar jedan meč za argentinski klub.

Titula sa reprezentacijom Argenitne je san koji će još pokušati na ostvari, dok onaj drugi, dečački, da zaigra za prvi tim matičnog Njuelsa, sa ove tačke gledišta, izgleda teško ostvariv.

Lionel Mesi Foto: Tanjug/AP

Uvek sam govorio da ne želim da se selim iz Barselone, nikada nisam razmišljao o tome. Imao sam san da igram za Njuels u Argentini, ali nisam siguran da to može sada da se ostvari, jer imam porodicu koja je važnija od mojih želja. To mi je bio san od dečačkih dana, međutim, imam porodicu, troje dece, živim na mestu u kojem imam sve, gde imam svoj mir, gde moja deca mogu da imaju sjajnu budućnost - priznao je Mesi.

Pored dečačkog kluba Mesi ističe i vrelu atmosferu na tribinama u argentinskoj ligi koja je po njegovim rečima najbolja na svetu, bolja od one u Španiji.

Voleo bih da igram u Argentini. Išao sam na stadion i gledao utakmice sa ocem, atmosfera je uvek bila fenomenalna. Uz to, igranje u Klasiku je, verujem, jezivo iskustvo. Iste su to utakmice kao u Španiji, ali su ljudi drugačiji. Argentinci su mnogo luđi - istakao je Mesi.

Video: Rođen je bez nogu, ali je sa Mesijem odigrao partiju fudbala na svoj način

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA