≫ 

Ikardi žestoko udario po Interu: PSŽ je najbolji tim u kom sam igrao!

Euforičan je bio Argentinac nakon pobede i dva postignuta gola u derbiju

  • 2
France Soccer League One

Foto: Tanjug/AP

Mauro Ikardi je odlično započeo život u Parizu i sa šest golova na pet utakmica polako osvaja srca navijača PSŽ-a, a nakon izjave posle utakmice sa Olimpik Marsejem, oni će tražiti od vlasnika da ga otkupe sledećeg leta.

U derbiju protiv Marseja, Ikardi je odigrao odlično i sa dva postignuta gola na početku utakmice presudio je gostima koji su na kraju poraženi sa 4:0.

Argentinac je u razgovoru za Kanal+ posle meča raspalio navijače PSŽ-a, ali je istovremeno ko zna koji put razljutio pristalice Intera, kluba za koji je još uvek vezan ugovorom.

Srećan sam zbog golova i pobede nad Olimpikom. Igrao sam sa velikim igračima, sjajnim šampionima, ali Pari Sen Žermen je najbolji tim u kojem sam ikada nastupao. Osećam se super i znam da mogu da dajem golove - poručio je Ikardi.

Time je nastavio i kavgu koju je imao sa navijačima još iz perioda kada je zalepljen za klupu zbog neslaganja sa klubom u vezi sa novim i jačim ugovorom. Navijači su ga žestoko prozivali za to vreme, a on im se sada "odužuje".

Narednog leta Parižani će moći da otkupe Ikardija za 70 miliona evra.

Iako su navijači pariskog kluba oduševljeni, a statistika kaže da ima više golova od odigranih utakmica, stručnjaci se ne daju zavarati, pa napominju da je Italija ipak teža liga za napadače, sa najjačim odbranama, za razliku od Lige 1 gde kvalitet nije tako visok.

Video: Fudbaleri Crvene zvezde Nikolić i Petrović o Totenhemu, Surdulici i Grafičaru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bule

    29. oktobar 2019 | 12:58

    PSŽ trenutno jeste bolji od Intera,ali Inter ima istoriju kluba,a i nije vestacki ko PSŽ. Ilardi je obicna slina od coveka,a taovu ne mogu da igraju u velike klubove.

  • Nexxx

    29. oktobar 2019 | 15:57

    Mozda finansijski najbolje stojeci klub. Inace ne bih bas rekao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA