≫ 

Džaka potezom na Instagramu ponovo razbesneo navijače Arsenala!

Više ne želi da mu kapitenska traka Tobdžija krasi profilnu sliku

  • 2
Granit Džaka Foto: Guliver/Alex Morton/Getty Images

Švajcarski fudbaler albanskog porekla, Granit Džaka, postao je neprijatelj broj 1 navijača Arsenala posle meča protiv Kristal Palasa proteklog vikenda.

Kapiten Tobdžija se u duelu sa gradskim rivalom nije poneo u skladu sa ulogom lidera tima, već je posle zvižduka koje je dobio od svojih navijača reagovao neprimereno, stavljajući ruku na uvo, podstičući ih da još jače zvižde, a zatim ih je opsovao, pa skinuo dres i bacio ga na travu ispred izlaza.

Navijači Arsenala bili su besni zbog njegovog gesta, a momak koji vuče poreklo sa Kosova, ponovo ih je razbesneo potezom na Instagramu.

Naime, njemu je profilna slika bila sa kapitenskom trakom u dresu Arsenala, ali je posle incidenta za vikend odlučio da je promeni, tako što je ostavio fotografiju na kojoj je u dresu Švajcarske sa kapitenskom trakom.

Nema sumnje da će ovaj potez izazvati novi gnev Tobdžija, a kako će Džaka biti dočekan od strane navijača Arsenala, videćemo za vikend 2. novembra, na Emirejtsu čekaju Vulverhemton.

Podsetimo i da Arsenal u sredu gostuje Liverpulu u Liga kupu na Enfildu, ali je Džaka isključen iz tima za taj meč.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    29. oktobar 2019 | 19:08

    Na sta je spao Arsenal.Aj sto mu je kapiten prosecan igrac,nego taj isti prosecan igrac gazi po klubu kakav je Arsenal.cccc

  • Peko

    29. oktobar 2019 | 18:55

    Da ih je nekoliko miliona ovakvih u Engleskoj, pa da im se ogade za sva vremena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA