Milojević: Zašto je Totenhem veći prioritet od Proletera?

Strateg crveno-belih samtra da su važniji bodovi u Super ligi

  • 9
Vladan Milojević Foto: crvenazvezdafk

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević ponovio je da je odbrana titule prioritet i da je, u ovom trenutku, važnije gostovanje Proleteru u Novom Sadu nego utakmica Lige šampiona protiv Totenhema četiri dana kasnije.

Podsetimo, lider Super lige sa proleterom igra u subotu od 16 časova.

- Velike su utakmice u Ligi šampiona, ali ne može naredna da bude veća od one sa Proleterom. Ako si profesionalac i sportista moraš da znaš obaveze. Prioritet je titula i ne vidim zašto bi meč u LŠ bio prioritetniji od Proletera -  rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Trener crveno-belih složio se da su utakmice u LŠ "najlepše" i da ga raduje što veliki tim kao što je Totenhem dolazi u Beograd.

Vladan Milojević Foto: MN Press

- Jeste najlepše kada igrate LŠ sa tako atraktivnim ekipama. Srećan sam što nam dolazi veliki tim, ali u ovom trenutku me samo interesuje duel sa Proleterom. Ima vremena do srede - rekao je Miloejvić i dodao:

- Imamo veoma gust raspored i nemamo mnogo vremena za odmor. U sredu smo igrali sa TSC-om, a već sutra nas čeka duel sa Proleterom. Naš rival je veoma disciplinovana i čvrsta ekipa koja ima zanimljiv spoj mladosti i iskustva. Vidi se po rezultatima da su ušli u dobru formu i da nam neće biti lako u Novom Sadu. Umorni smo, ali to je sport, videću danas na treningu na koga mogu da računam, jer i sa zdravstvenim biltenom imamo određenih problema.

Vladan Milojević se osvrnuo i na veliki broj igrača koje rotira.

- Pokušavam da uspostavim sistem u kom će svaki igrač znati šta treba da radi. Imamo veliki fond igrača i mogu da kombinujem tako da se to ne oseti na rezultat. Igračima treba kontinuitet da bi ušli u takmičarsku formu i to je ono čemu svaki trener teži. Vodim se filozofijom da je najbolji igrač onaj koji je zdrav. Imamo i problem sa strancima, ali oni to razumeju. Kad neko bude van protokola ne znači da je nešto loše uradio, jednostavno postoji to ograničenje i moramo da uspostavimo balans.

Vladan Milojević Foto: Marko Jovanović

Crvena zvezda je posle 14 odigranih kola prva na tabeli, ali Milojević ističe da se računi svode na kraju sezone.

- Videćemo, ne treba ulaziti u euforiju. Čukarički igra sjajno, imaju dobre rezultate i sistem koji grade godinama i to im se pozitivno vraća. Tu je i Partizan koji igra dobro, ali i Radnički i Vojvodina koji su takođe neugodni. Ne treba zaboraviti ni TSC, jer se radi o sjajnoj ekipi. Mi smo u utakmici s njima oborili rekord po broju pretrčanih kilometara i to dovoljno govori o ekipi iz Bačke Topole. Izašli su da se nadigravaju sa nama i mislim da je bila kvalitetna utakmica - rekao je Milojević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    1. novembar 2019 | 14:13

    Idemo zvezdo.. Sutra ~12~13....sve hladnije... 31 titula je tuuu....

  • Nesa CZ

    1. novembar 2019 | 18:14

    Tako je Miloje, daj mi da dobijemo sve u ovoj našoj ligi, a u Evropi sve što možemo... Prošle godine jednu, ove 2+ i tako svake godine...

  • Lesa

    1. novembar 2019 | 15:07

    Aj ne se*i gospodine puno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA