≫ 

Savo Milošević o dešavanjima na Brdu: Laž je da sam hteo da odem, ali skupljaju mi se razne stvari

Trener Partizana se i lično izvinio novinarima što ih je eskivirao posle meča sa Čukaričkim

  • 11

Partizanove superligaške muke doživele su novu epizodu na Banovom Brdu, Čuka je "uzela meru" crno-belima, a nakon utakmice spekulisalo se i o odlasku Sava Miloševića sa mesta trenera.

Podsetimo, uzrujani Milošević se nije pojavio ni pred medijima, za to vreme je "ribao" igrače zbog izdanja protiv Brđana, a dan pred meč sa Vojvodinom (subota, 14) na insistiranje novinara osvrnuo se na dešavanja sa Brda.

Na konkretno pitanje da li je tačno da je hteo da ode posle poraza, Savo je rekao:

- Nije tačno da sam želeo da odem, tačno je da sam bio ljut, izuzetno - pojasnio je Milošević, pa se i lično izvinio novinarima što ih je eskivirao za izjave, a to je odmah nakon meča uradio klub:

- Nisam se pojavio na konferenciji, to je moja greška i dugujem vam izvinjenje. Nemam opravdanja osim da se vremenom skupljaju razne stvari kod mene, kao i kod drugih ljudi, i to je bila moja reakcija iznutra koja je bila neprimerena i apsolutno nema opravdanja. Ako možete da praštate u redu, ako ne...

Da li to znači da je ribanje ekipe bilo preče od davanja izjava?

- Da, ali ono još nije završeno - stavio je tačku Savo na ovu temu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • terza1.

    1. novembar 2019 | 15:32

    Tri poraza iz 4 poslednje utakmice. Izgleda da Savo vodi borbu za opstanak u ligi. Nekada se trener smenjivao za dva vezana remija kao Nikolić. Očigledno je da Uprava ne zna da izabere trenera. Zato je najbolje da se sami pokupe i prepuste mesto nekome ko ima više smisla za fudbal.

  • ..

    1. novembar 2019 | 15:17

    Sad će da mu uzme meru i brat Lala.

  • joakim

    1. novembar 2019 | 15:33

    Savo ugledaj se na naseg Milojevica i kad smo izgubili 6:1 ili 5:0 isto je izasao pred novinare kao kad smo Olimpijakos pobedili.To je sport gubi se i pobedjuje karakter ili imas ili nemas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA