≫ 

Zvezda dobija svoju televiziju!

Fudbalski klub iz Ljutice Bogdana saopštio da od 5. novembra kreće crveno-bela televizija

  • 7
Zvezda TV Foto: crvenazvezdafk.com

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je na svom sajtu da uskoro kreće televizija pod imenom Zvezda Tv. U saopštenju se navodi da će ova Televizija prikazivati, osim sadašnjih trenutaka, i neke trenutke iz blistave prošlosti.

- Naši zvezdaši, zajedno smo sanjali, zajedno smo maštali, zajedno smo verovali. Nekada samo ideja, nekada samo projekat, nekada samo san… Najzad više nije! Osvanuo je i taj dan: utorak, 05. novembar 2019. Tačno u podne!

- Kreću pokretne slike naše velike i naše srećne crveno - bele porodice. Iz albuma naše prošlosti vadimo istoriju, uramljujemo kadrove naše sadašnjost i gledamo kroz objektiv naše budućnosti. I svuda samo naše: kratki i dugi metri naših puteva iz prošlog veka i naših kilometara prema večnosti.

FK Crvena zvezda, Žander, Veljko Simić Jesi čuo da ćemo imati i svoju Televiziju? Simić i Žander se pozdravljaju Foto: MN Press

- Pogled u nebo, kad se u zvezde ne gleda. Uzdignuta čela sad gledamo i našu Crvenu zvezdu. Klik na televizoru, računaru, tabletu, telefonu - i eto je pred našim očima.

- Slika naše fudbalske igre i zvuk naše navijačke pesme. Stalno titra pred našim očima i odzvanja u našim ušima - navodi se u saopoštenju crveno-belih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    1. novembar 2019 | 21:18

    Mi vec imamo emisiju! Partizanov Vjesnik. I onako onaj tamo samo prica o Crvenoj Zvezdi

  • Kursumlija

    1. novembar 2019 | 20:34

    Tako je breeee!!!Zeljko Pantic na aparatima😂😂😂😂😂😂

  • dzoni

    1. novembar 2019 | 20:49

    Kad moze jedan partizan sto nebi i zvezda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA