≫ 

Skandal Nikole Ninkovića u Italiji: Svađao se sa saigračem oko penala, pa napustio teren?!

Nije najbolje podneo poplarni "Džigi" to što mu je saigrač "uzeo" izvođenje jedanaesterca

  • 27
nikola ninković Foto: youtube/Cronache Picene

Bivši fudbaler Partizana Nikola Ninković je napravio skandal na utakmici njegovog Askolja i Veneciji u Seriji B, meč je završen 1:1, a srpski fudbaler našao se na udaru zbog krajnje neprofesionalnog postupka.

On je u 70. minutu, pri rezultatu 0:0, želeo da izvede jedanaesterac, isto je hteo i njegov saigrač Alesio de la Kruz, što je dovelo do pometnje, svađe Srbina i Holanđanina, koji je, na kraju, izašao kao "pobednik" iz ovog neobičnog duela.

De la Kruz je pogodio za 1:0, a Ninković, potpuno van sebe, odmah je od trenera Paola Zanetija tražio izmenu, a ovaj mu je, nemajući kud, uslišio želju.

Gosti su do kraja uspeli da izjednače, što je još više pojačalo nervozu u taboru Askolija zbog postupka srpskog fudbalera, koji je ove sezone, sa tri gola i sedam asistencija, jedan od najboljih u ekipi.

- Ne mogu da preuzmem odgovornost za njegovo ponašanje. Izvinjavamo se navijačima i svima. Traženje izmene je bilo odvratno - rekao je posle meča Zaneti, a Ninkovića, nakon svega, sasvim sigurno očekuje žestoka kazna.

Imao je šta da kaže na ispad Ninkovića i sportski direktor kluba Antonio Tesoro.

- Ninković je razočaran jer očigledno nema uticaj u ekipi kao prošle sezone. To ga čini nervoznim. Ali dok se ne smiri, nije nam od koristi za ekipu. Pokušavali smo da pokažemo razumevanje za njega, ali više to ne možemo da radimo. Moraćemo da preduzmemo neke mere. Ne isključujem opciju da bi Ninković posle ovoga mogao da bude izbačen iz tima. Izvinjavam se navijačima koju su ovo njegovo ponašanje osetili kao neopoštovanje kluba - rekao je Askolijev direktor.

Najgore po njega je to što mu ovo nije prvi ovakav ispad ove sezone, početkom oktobra je "ludeo" na klupi, udarao pleksiglas, zbog toga što ga je trener zamenio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA