≫ 

Natho: Protiv Mančestera moramo da budemo najbolji, sve ćemo dati da prođemo grupu u LE

Ne smemo više da dozvolimo da gubimo bodove već moramo bukvalno svaku da pobedimo - istakao je Natho.

  • 13
FK Partizan Foto: Miroslav Todorović

Prvotimac Partizana Bibras Natho postigao je dva gola u derbiju kola Superlige Srbije prtotiv Vojvodine, a njegova forma posebno raduje navijače crno-belih pred meč u Ligi Evrope sa Mančester junajtedom.

Pred teško gostovanje u Engleskoj Izraelac sumira utiske iz meča sa Lalama.

- Imali smo zaista veliki pritisak prošle nedelje, ali to je na kraju i deo fudala. Ako ne voliš pritisak, ne možeš da ga izdržiš onda nemoj ni da igraš fudbal. Veliki timovi i igrači se upravo vide i rađaju kada dođe do pritiska. Zato je utakmica sa Vojvodinom bila za nas veoma važna jer je to tim koji se bori sa nama za drugo mesto - rekao je Natho za sajt kluba.

Partizan je ubedljivo slavio protiv Vojvodine, ali Natho objašnjava oscilacije u igri njegovog tima.

- Želeli smo da pokažemo ko smo i gde pripadamo posebno jer igramo na našem stadionu i drago mi je da je tim na sve što se dešavalo reagovao odlično. Igrali smo dobro, borili se do kraja i bili koncentrisani 100 odsto, i kao posledica toga usledio je i krajnji rezultat od 4:0 za nas. Ne smemo više da dozvolimo da gubimo bodove već moramo bukvalno svaku da pobedimo - kazao je Natho.

On je prokomentarisao i predstojeći meč sa Mančester junajtedom.

- Idemo tamo da igramo našu igru, da budemo maksimalno koncentrisani. Svi igrači moraju da budu svesni, a znam da jesu, da u ovoj utakmici svako mora da bude najbolji i bolji od sebe do sada. Znam koliko svi želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima u Evropi. Sve ćemo učiniti da prođemo grupu - rekao je Natho.

Utakmica Mančester junajted - Partizan igraće se u četvrtak u Engleskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    3. novembar 2019 | 15:50

    Ако изађу са петлићима можда имате шансе...ни са њиховим трећим тимом нисте могли...

  • Kursumlija

    3. novembar 2019 | 16:00

    Nema od Partizana nista sve dok vam je Zeljko Pantic u upravi kluba,sve dok vam puni glave nebulozama i lazima.Dozvolili ste da vam voditelj dovodi pojacanja i pljuje rodjene navijace,da prica price i laze.Pitajte Pantica kolika mu je plata u Partizanu?

  • Жеца

    3. novembar 2019 | 15:51

    Лагано трећи,без бриге

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA