≫ 

Penal van šesnaesterca, sada dva crvena kartona: Da li je Inđija najbaksuzniji klub Superlige?

Neverovatne stvari se dešavaju "zelenima"

  • 11
FK Inđija, FK Radnički Niš Trenutak kada su Inđinčani zbog nepravde krenuli na sudiju Anđelovskog. Foto: Telegraf

Imaće razloga da budu ljuti Inđinčani jer ih cele sezone "po ušima" biju situacije, u najmanju ruku čudne.

Nova epizoda desila se u nedelju popodne kada je Inđija igrala protiv Javora iz Ivanjice i vodila 2:1, ali na kraju poražena 2:3 na svom terenu.

Tim iz Srema je uspeo da preokrene u drugom poluvremenu i povede, iako se od 31. minuta i pogotka Marka Kolakovića suočio sa zaostatkom 0:1.

U 47. i 49. minutu Inđija sa dva brza pogotka, prvo Rajevca, a onda i autogolom Amanovića dolazi do spomenutog obrta, a onda im se dešava deža-vi iz prethodnog dela sezone.

FK Dinamo Vranje, FK Inđija Foto: Arenasport

Šezdeset treći minut, Dimitrov dobija crveni karton, 13 minuta kasnije parni žuti dobija i Bosančić, a Inđija u posednjih petnaestak minuta regularnog dela meča igra sa dva igrača manje.

Javor je to iskoristio i u 80, a onda i 90. minutu preokrenuo i odneo pobedu u Ivanjicu. Podsećanja radi, ovakve bizarnosti se Inđinčanima ne dešavaju prvi put.

Sećamo se septembra kada je ovaj tim na Marakani vodio sa 1:0 sve do poslednjih pet minuta kada sudija Igor Stojiljković dosuđuje dva brza penala za Crvenu zvezdu i posle kojih crveno-beli preokreću i pobeđuju.

Jedan od tih penala je bio onaj nad Aleksom Vukanovićem, kada je prekršaj načinjen van kaznenog prostora.

Video: Potpuni preokret na Marakani, Zvezda sa dva penala do pobede nad Inđijom

Nakon toga, u devetom kolu Superlige sudija Novica Anđelovski dosudio je penal za Radnički iz Niša protiv Inđije, iako je delovalo da je pad Filipa Kneževića bio isuviše lagan.

Svi igrači u zelenim dresovima su tada nasrnuli na glavnog sudiju utakmice i na kraju morali da se pomire sa penalom i porazom 1:0.

Inače, "saldo" je na kraju nedeljnog meča bio pet golova, deset žutih kartona, dva preokreta, penal, autogol i ono čime će ponajmanje biti zadovoljni u Inđiji - dva crvena kartona za njihovu ekipu.

Inđija je u seriji neuspeha, pošto u prethodna dva meseca ima samo dva trijumfa i devet poraza, te je sa sedam bodova na 15. mestu tabele, dok je Javor deveti sa 19 bodova.

Video: Penal za Crvenu zvezdu protiv Inđije, da ili ne?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tnb

    3. novembar 2019 | 17:31

    Ne moze sudijska komisija da im oprosti izbacivanje Recka prepostenog iz plejofa.

  • Era

    3. novembar 2019 | 17:23

    Samo pogledajte timove kako prolaze koji naredni mec docekuju zvezdanu, obavezno pobedjuju uz pomoc ljudi u crnom..Cudno da se skoro pa svaki klub forsira i naginjene se na njegovu stranu od strane sudija a naredni docekuje zvezdanu, zna se i zbog cega...Da ima vlasti to bi se pod hitno ispitalo.

  • Senjak

    3. novembar 2019 | 17:18

    Vidi ih ovde se bune!A protiv Zvezde su se radovali kada je svirao penal protiv njih na 20 metara...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA