≫ 

Bajern "pikirao" kandidata za novog trenera: Italijan prvi favorit da nasledi Kovača

Kreće ofanziva šampiona Nemačke na Maksa Alegrija

  • 0

Posle raskida saradnje sa Nikom Kovačem, Bajern je krenuo u potragu za njegovim naslednikom, a već se pojavilo ime mogućeg novog trenera nemačkog giganta - Masimiljano Alegri.

Bivši trofejni trener Juventusa, piše Bild, prvi je favorit za klupu Bajerna.

Alegri je bez angažmana još od juna prošle godine, kada je otišao iz Juventusa nakon niza trofejnih sezona u potrazi za novim izazovima. Spekulisalo se o njegovom prelasku u neki od klubova Premijer lige Engleske, no sa Ostvra nije stigla dovoljno dobra ponuda za Italijana, te je sam sebi dao "produženi odmor".

Navodno, Junajted je bio "u igri" u januaru, međutim Alegrijev stav je da ne preuzima ekipe na polusezoni.

Slična situacije je sada i sa Bajernom, sezona u jeku, ekipa je i dalje u dobroj poziciji na svim frontovima i kao takva idealna da Alegri preuzme kormilo, a onda je "dotera" u prvenstvenoj pauzi.

Imajući u vidu Alegrijevu dominaciju sa Juventusom (pet sezona - pet titula, četiri duple krune i dva finala Lige šampiona), zov velikog još jednog velikana Bajerna može biti baš ono što je Italijan čekao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA