≫ 

Baloteli o majmunskim kricima i neljudima sa tribina: To radite ispred svoje dece, žena i roditelja

Italijan je baš pobesneo - opravdano

  • 3

Napadač Breše Mario Baloteli zahvalio se onima koji su ga podržali nakon meča Breše i Verone kada je ušao u sukob sa navijačima Verone jer su ga vređali na rasnoj osnovi.

Baloteli je iz rezignacije šutnuo loptu ka publici i krenuo da izađe sa terena, a utakmica završena na kraju pobedom Verone 2:1, privremeno je prekinuta zbog navijača domaćih.

- Hvala svim kolegama na terenu što su izrazili solidarnost i na svim porukama koje sam primio od navijača. Hvala od srca. Dokazali ste da ste pravi ljudi za razliku od onih koji negiraju dokaze - rekao je Baloteli.

Obratio se i direktno onima koji su ga vređali i nazvao ih ljudima samo uslovno...

- Onim "ljudima" koji su me ismevali majmunskim kricima, sram vas bilo. Sram vas bilo. To radite ispred svoje dece, žena, roditelja, porodica i prijatelja. Sramota - dodao je Baloteli.

Posle utakmice su trener Verone Ivan Jurić i predsednik kluba Mauricio Seti rekli da nije bilo rasizma, ali su vrlo brzo objavljeni snimci koji potvrđuju Balotelijevu stranu priče.

Video: Najseksi voditeljka u uskoj haljni i na štiklama pokazala fudbalske kvalitete

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA