Mateo Garsija veruje da će se ponoviti Liverpul na Marakani: Evropsko proleće nije daleko!

Argentinac smatra da istorija može da se ponovi

  • 7
Mateo Garsija Foto: Marko Jovanović

Crvena zvezda u sredu 6. novembra u 21.00 igra protiv Totenhema meč 4. kola Lige šampiona. Meč se igra tačno godinu dana nakon što su crveno-beli ostvarili najveću pobedu u modernoj istoriji kluba, kada je na Marakani pao Liverpul sa 2:0.

Mateo Garsija veruje da crveno-beli mogu nešto slično da ponove i sada protiv Pevaca, koji u Engleskoj imaju problema u Premijer ligi, ali su u prethodnom kolu Lige šampiona savladali Zvezdu sa 5:0 u Londonu.

- Slušao sam mnogo o utakmici sa Liverpulom i o velikoj pobedi koju smo ostvarili prošle godine. Znam da je Pavkov postigao dva gola i da je bila neverovatna atmosfera na tribinama. Očekujem da to možemo da ponovimo. Kroz razgovor sa ljudima iz kluba sam shvatio da se mnogo stvari poklapa, sličan datum, a takođe smo Proleter pobedili prošle godine pred Liverpul. Verujem u naš tim i mislim da možemo da ostvarimo dobar rezultat protiv Totenhema - govori crveno-beli ofanzivac.

Garsija je u avgustu ove godine stigao u Zvezdu i već je imao prilike da se uveri koliko podrška navijača znači izabranicima Vladana Milojevića.

- Imao sam prilike da se uverim da je priča o Delijama stvarna. Njihovo navijanje pomaže našoj ekipi i motiviše nas da dajemo svoj maksimum. Verujem da će biti pun stadion u sredu i da će atmosfera biti za pamćenje. Ne sumnjam u zvezdaše i pozivam ih da dođu u što većem broju da nas podrže, u ovoj, vrlo važnoj utakmici za klub - istakao je Garsija i potom se osvrnuo na stanje na tabeli u grupi B:

- Još uvek je sve otvoreno i ima da se igra. Pokazali smo protiv Olimpijakosa da imamo dobar tim i da nam je mesto u Ligi šampiona. Očekuju nas još tri utakmice u kojima verujem da možemo da napravimo dobar rezultat i približimo se plasmanu u osminu finala najelitnijeg evropskog takmičenja. Želja nam je da dočekamo proleće u Evropi i verujem da možemo da uspemo u tome - tvrdi Garsija.

Video: Pogledajte koreografiju Delija za Liverpul

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auspuh

    4. novembar 2019 | 09:01

    Bojim se da ti se ne ponovi Totenhem...

  • Qwer

    4. novembar 2019 | 15:49

    Doći će sigurno, ali se i vi potrudite da mrdnete malo tim umišljenim guzicama i da igrate fudbal. Ponekad mi je muka od vaše igre. Ugledajte se bre na Partizan. Jeste izgubio ali je bio bolji od Mančestera. E tako treba igrati na međunarodnoj sceni. Nas petoro iz kuće dolazi da vas gleda a vi se potrudite da se kući vratimo zadovoljni igom svog voljenig kluba.

  • 😈

    4. novembar 2019 | 11:00

    🔜🧨🧨🐩🐩🐩

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA