Gomeš će se potpuno oporaviti! Dobre vesti sa Gudisona posle stravičnog preloma noge

Gomeš je vrištao u bolovima

  • 1
1185272256 Foto: Guliver / Jan Kruger/Getty Images

Fudbaler Evertona Andre Gomeš najverovatnije će se potpuno oporaviti nakon stravične povrede i preloma noge koji je doživeo u meču sa Totenhemom (1:1).

Gomeš je u finišu nedeljnog susreta ušao u duel sa Sonom, potom je na njega naleteo Serž Orije i polomio mu nogu, pa je Andre hitno operisan.

Portugalac će prvi period oporavka proći u bolnici, a onda kreče rehabilitacija, navode iz Evertona i konstatuju da je "sve prošlo veoma dobro".

- U Andreovo ime se zahvaljujemo svim Evertonovim navijačima i članovima šire fudbalske porodice koji su uputli poruke podrške posle jučerašnjeg meča - navodi se između ostalog u saopštenju.

Gomešovi saigrači Dženk Tosun i Fabijan Delf su bili šokirani njegovom povredom, a Tosun je rekao da bi radije izgubio 5:0 nego da se onakva povreda desi bilo kome.

- On je jedan od braće, neko za koga zaista brinemo, teško je to opisati rečima, što ranije stupimo u kontakt, to bolje. Ono je bilo teško gledati - rekao je Delf.

Epilog situacije je bio crveni karton za Sona, a FA tek treba da odluči hoće li igrač Totenhema biti dodatno kažnjen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miko

    4. novembar 2019 | 21:51

    Da li će Son biti dodatno kažnjen? Treba mu ukinuti crveni a Orije da dobije suspenziju oko 8 utakmica bez razmišljanja, onako se ne ulece ni u našim beton ligama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA