≫ 

Engleski novinar hteo da isprovocira Milojevića pitanjem o rasizmu, trener Zvezde mu očitao lekciju!

Jedino pitanje koje su mediji sa Ostrva postavili, bilo je o rasizmu

  • 3

Engleski novinari od gostovanja u Bugarskoj potenciraju temu rasizma kada god neki njihov klub gostuje na Balkanu. Takav je bio slučaj i prilikom gostovanja Mančester junajteda u Humskoj, a slično je i sada kada dolazi Totenhem na megdan Crvenoj zvezdi.

Meč je na programu u sredu 6. novembra od 21.00 (RTS 1, Arena sport 1), a engleski novinari koji su došli na konferenciju Vladana Milojevića potencirali su temu rasizma i pred meč protiv Crvene zvezde.

To je bilo jedino pitanje koje je postavljeno od strane engleskih novinara.

Milojević je upitan o tome šta navijači iz Engleske mogu da očekuje na Marakani kada je taj problem u pitanju, ali je trener Zvezde očitao lekciju novinaru koji mu je uputio provokativnu poruku.

- Moja je poruka da dođu u što većem broju, ovde ćete se osećati bezbedno. Nema razloga za strah, po pitanju nekih rasnih stvari, imamo u ekipi dosta igrača sa drugih kontinenata i nikad nisu imali nikakav problem. Pokazaćemo vam da smo pravi domaćini. Možda je bio neki bunt jer je zemlja domaćinska, zbog pređašnjih vremena, ali to je bio neki bunt i nije bilo rasne osnove. Nema čega da se plaše, upoznaće kulturu i narod ponosan, pored svih problema. Pokazaće naši navijači i Delije da će svi otići jako zadovoljni sa stadiona - poručio je Milojević.

Pogledajte njegov odgovor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Србадија

    5. novembar 2019 | 13:46

    И онда ће неки тамо да нам прича како се треба угледати на запад.. Ево вам га запад и шта мисле о нама

  • PIXY

    5. novembar 2019 | 13:46

    E al mu je odbrusio,samo sto se nije izvinio

  • NIKOLAKRAJINALONDON

    5. novembar 2019 | 21:37

    Da bi sakrili rasizam koj se svakodnevno dogadja ne samo na fudbalskim terenima nego u svim sframa zivota , oni pokusavaju optuziti druge za rasizam. A to ne mogu uciniti nikako. Jer Srbija nije drzla iskoristavala i prodavala crnce kao robove, jer Srbija nema kolonija. Kada se tokom 60 tih (DA SEZDESETIH) crni nisu mogli ovziti gradskim prevozom) crnci su u tadasnjoj Jugoslaviji pema tome i Srbiji dolazili na besplatno studiranje. I ispadi koji se desavaju na utakmicama si jedna od 'blagodati uvezena sa zapadnom demokratijom'.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA