≫ 

Maradona odbrusio ćerki: Neću skoro umreti, ništa od nasledstva, sve ću da doniram!

Dijego revoltiran posle objave njegove ćerke o njegovom dramatično lošem zdravstvenom stanju

  • 6

Ćerka fudbalske legende Dijega Maradona Đanina, uznemirila je javnost porukom da njen otac "umire iznutra". Mnogi su, logično, ovu poruku shvatili ozbiljno, njene dramatične reči brzo su se proširile, pa je, izazvan, Dijego morao da se javi i kaže njegovu verziju.

Inače, Đanina je u svojoj poruci na instagramu napisala još mnogo toga što je naprečac izazvalo pometnju među ljubiteljima "lika i dela" velikog Argentinca.

- On ne umire zato što njegovo telo to još nije odlučilo, on umire iznutra, samo toga nije svestan. Možda su parametri dobri, ali to je daleko od istine, on to ne zaslužuje. Molite se za njega. Hvala.

Njene reči su prilčno odjeknule, a dobijaju na ozbiljnosti ako se u obzir uzme Maradonina dobro poznata istorija zdravstvenih problema. Maradona ne bi bio Maradona kad i na ovu osetljivu temu ne bi odreagovao, a naradu i navijačma, ali ćerki, se obratio putem videa.

- Želim da vam kažem da ne umirem, spavam dobro jer radim - počeo je Maradona, koji je ne tako davno preuzeo ekipu Himasije La Plate.

- Ne znam šta je ona (Đanina) htela da kaže i šta je misila. Ono što znam je da kada starite, ljudi mnogo više brinu za ono što ćete da ostavite iza sebe - prešao je na stvar Dijego.

- Sad vam kažem da neću ništa ostaviti nikome. Neću da se odreknem svega što sam zaradio u životu, sve ću da doniram - poručio je El Pibe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    5. novembar 2019 | 18:40

    Meni je najimpresivnije kako danas roditelji komuniciraju sa svojom decom ili deca sa svojim roditeljima preko instagrama i facebooka ,dokle smo dosli majko mila

  • Kodiaq

    5. novembar 2019 | 18:32

    Opet je nabavio lošu koku pa lupeta.

  • 🥫

    5. novembar 2019 | 21:55

    Hoće da bude Doniro

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA