Sebični Mesi koštao Barsu pobede, Zenitu nije pomogla ni brutalna koreografija

Katalonci odigrali samo 0:0 sa Slavijom, Zenit pao kod kuće od Lajpciga

  • 5
Lionel Mesi Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Slavije iz Praga napravili su veliko iznenađenje u okviru 4. kola Lige šampiona, pošto su protiv Barselone uspeli da odnesu bod sa Nou Kampa - 0:0!

Češki šampion je i u prethodnom meču kod kuće pokazao zube Barsi, ali su nesrećno poraženi sa 2:1 zahvaljujući autogolu koji su dali.

Ovoga puta mogu da zahvale i sebičnom Lionelu Mesiju koji je krajem prvog poluvremena bio sebičan. Jeste iz te akcije pogodio prečku, ali je imao samog Antoana Grizmana.

Na društvenim mrežama je već krenula teorija zavere da bi Mesi sasvim sigurno dao pas na stranu da je tamo bio Luis Suarez. Ovako, samo se produbila netreperljivost koja postoji između Argentinca i Francuza.

Barsa sada ima osam bodova u grupi F, Dortmund i Inter po četiri, a Slavija dva.

Zenitu protiv Lajpciga nije pomogla ni brutalna koreografija koja očigledno nije uplašila Nemce!

Gosti su slavili sa 2:0 golovima Demea u nadoknadi prvog poluvremena, dok je Šabicer postavio konačan rezultat u 63. minutu.

Lajpcig sada ima devet bodova, Zenit je na četiri koliko ima i Lion sa utakmicom manje, dok je Benfika na tri. Uz meč manje, naravno.

Pogledajte golove iz Rusije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • salko

    5. novembar 2019 | 22:08

    Pa nije valjda da se utakmica gleda po jednom potezu?Grizman i Dembele su od 30 lopti izgubili 28?!Dok se Mesi nije poceo vracat po loptu nisu uspjeli cestito da je prenesu na protivnicku polovicu.A podatak da je Slavija pretrcala 12km vise dovoljan je pokazatelj energije sa kojom je Barsa igrala.Jos malo kao da su imali dva igraca manje na terenu.S takvim odnosom dobro su i prosli.

  • Iskreno

    5. novembar 2019 | 21:15

    Ljudi providno namestena utakmica. Barselona bez tempa, mesi namerno sutira u golmana, igraci nece da trce, Vidal u 93. namerno nije zeleo na loptu uleti na loptu da slucajno ne bi dao gol, a posle ne bi bilo vremena da Cesi izjednace. Sa Platininem na celu bo je muljanja, ali sa Ceferinom UEFA i Liga Sampiona su postale komicne. Zvezda je duplo jaca od ove pa ne moze da izvuce iks sa Totenhemom. Veceras u kladionice na ovoj utakmici uzeli milijarde.

  • Kursumlija

    5. novembar 2019 | 21:00

    Ronaldo #1#

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA