≫ 

Nišlije pokosio stomačni virus posle TSC-a: Desetkovani Radnički odlaže meč sa Proleterom?

Da li je grip, stomačni virus ili su igrači nešto loše pojeli u Senti - pita se trener Kosanović

  • 3
Stadion Čair, FK Radnički Niš Foto: Nikola Tomić

Stomačni virus "pokosio" je fudbalere Radničkog iz Niša i kako trenutno stoje stvari neizvesno je da li će ekipa moći da odigra utakmicu 16. kola Superlige protiv Proletera u Novom Sadu.

Kako je saopšteno iz kluba, po povratku iz Sente gde su u prošlom kolu izgubili od TSC-a 2:0, stomačni virus ima čak 12 igrača, od kojih su devetorica standardni prvotimci.

U pitanju su Nermin Haskić, Stefan Mihajlović, Lazar Đorđević, Ivan Ostojić, Rebin Sulaka, Dušan Pantelić, Filip Knežević, Riota Noma i Marko Knežević.

Šef stručnog štaba Nišlija Milorad Kosanović izjavio je posle današnjeg treninga da će klub najverovatnije tražiti da se utakmica protiv Proletera odloži.

- Imamo velike probleme koji su krenuli u ponedeljak. Sve je eskaliralo u utorak kada je “otpalo” devet igrača, da bi im se jutros pridružila još trojica. Još uvek ne znamo šta je. Da li je grip, stomačni virus ili su igrači nešto loše pojeli u Senti. Obaviće se pregledi pa ćemo znati tačan uzrok. U svakom slučaju, mi smo desetkovani i teško je raditi u ovakvim uslovima. Sačekaćemo izveštaje lekara i ukoliko oni to potvrde, mi ćemo zvanično tražiti da se meč sa Proleterom odloži - rekao je Kosanović.

Video: TSC ima jedinstvenu travnatu podlogu u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TakoJe

    6. novembar 2019 | 14:39

    A da nije taj Proleter nedavno izgubio od zvezde? Neka sklanjalica bila? Ovo sad filijala mora da vraca bodove?

  • .

    6. novembar 2019 | 18:54

    Zato postoje rezervni igraci... flora i fauna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA