≫ 

Rangnik rekao "nein" Bajernu: Venger se oglasio o preuzimanju giganta iz Minhena!

Nedostaju utakmice i emocija - rekao je Venger na pitanje o dolasku u Bajern

  • 0
APTOPIX Britain Soccer Premier League Foto: Tanjug/Ap

Posle debakla od Ajntrahta, fudbaleri Bajern Minhena ostali su bez trenera Nika Kovača, za kojeg Bavarci intenzivno traže zamenu. 

Tako nemački mediji skoro iz sata u sat licitiraju imenima, "pregovorima", i daju "proverene" informacije o imenu novog trenera, a ono što je za sada sigurno jeste da "prvi pik" Ralf Rangnik neće sesti na klupu tima iz Minhena.

Naime, kako prenosi Sport 1, glavni čovek zadužen za sport u Red Bulu rekao je "Ne". Njegov agent Mark Kosicke poručio je da nema osnova za početak pregovora

- Ralf nije dostupan. Sumnjamo da je ono što bi on mogao da donese trenutno potrebno Bajernu. Zbog toga nema smisla da pregovori uopšte počnu - rekao je Kosicke.

Sa druge strane, među kandidatima su i Tomas Tuhel, kao i trener Ajaksa Erik ten Hag, koji su takođe manje verovatne opcije. Iz tog razloga sve su glasnije priče o sedamdesetogodišnjem Arsenu Vengeru, koji je bez angažmana posle 22. sezone na klupi Tobdžija. Zanimljivo, njegova izjava za Skaj dodatno je "podgrejala" priče o njegovom dolasku u Bajern.

- Svi koji su se bavili trenerskim poslom mogu vam reći isto. Nedostaje vam intezitet, neke stvari vam nedostaju, a neke ne. Fudbalske utakmice, pobedjivanje u mečevima, pripremanje ekipe za utakmicu, zadovoljstvo i deljenje emocija. To je nešto što vam nedostaje - rekao je Venger.

Video: Neobično dozivanje spikera i navijača Bajerna posle gola

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA