Totenhem će zbog loše uprave ostati bez najboljih igrača! Bivši as Pevaca upozorava pred Zvezdu

Čudi se kako nisu ispoštovali neke od najznačajnijih fudbalera

  • 0
1179138366 Foto: Guliver / Bryn Lennon/Getty Images

Džermejn Dženas tvrdi da mu nije jasno zbog čega Tobi Aldervireld, Kristijan Eriksen i Jan Vertongen i dalje nemaju sigurnost i nove ugovore.

Svi su ušli u poslednju godinu ugovora i svi bi mogli da odu iz Londona "fraj" na leto, ako ih ne dobiju ili ako ne budu prodati na zimu. Po nižoj ceni od one koliko inače vrede, podrazumeva se.

- Čudi me kako su to dopustili da dođu u takvu situaciju. Mislio sam da će obavezati bar jednog od njih trojice do sada. Sve ćemo izgubiti besplatno. To je loš menadžment. Sve to je kulminiralo lošim igrama i možda i činjenicom da će naredne godine izostati iz daljeg takmičenja. Uz dužno poštovanje klubu, ali moraće da ulože bar 250 miliona u tim, ako budu nameravali da imaju šanse i ako puste da im ta trojica odu - rekao je Dženas za Miror.

Obrazložio je i zbog čega misli da Eriksen nije otišao iz kluba, rekavši da je Totenhem bio spreman da ga proda, ali nisu bili zadovoljni ciframa, niti je Kristijan dobio ponudu od kluba koji je hteo.

- Da sam Eriksen, a ponuda nije stigla od željenog kluba, seo bih i dobro razmislio. Ne samo da mogu da odem besplatno nego to u priču uvodi i Bajern Minhen, Real i druge velike igrače Mančester junajted i Liverpul - rekao je Dženas.

Da podsetimo, 36-godišnjak je osam godina svoje karijere proveo kao igrač Totenhema između 2005. i 2013. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA