≫ 

Delije pozvale da "gore dlanovi" uz poznati navijački poklič sa Severa

Crveno-beli dočekuju Totenhem i na terenu, ali i na tribinama

  • 13

Fudbaleri Crvene zvezde od 21 sat igraju protiv Totenhema, a navijači beogradskog kluba su i Pevcima priredili posebnu "dobrodošlicu" novom koreografijom.

U jeku priča engleskih medija i novinara o rasizmu, Delije su istakle navijački poklič svog kluba "Zvezda le" kao deo popularnog skandiranja na severnoj tribini.

Uz poklič su bile i šake podignute uvis kao poziv da protiv Totenhema treba da "gore dlanovi" svih pedesetak hiljada navijača na stadionu "Rajko Mitić.

Foto: Telegraf.rs

Da podsetimo, pre meča seniora Zvezde i Totenhema, dobru uvertiru su napravili i Zvezdini klinci jer su istog rivala pobedili sa 2:0 na stadionu Voždovca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan71

    6. novembar 2019 | 23:02

    Od kada je Savija u penziji ovo je bruka i sramota, nikada sever nije bio lošiji, počev od očajnih koreografija, totalno bez ideje, pevanje kao zvezde Granda, večeras utakmica pocela oni vrte tužbalice 30 minuta, neverovatno. E moja deco da ste imali da imate prilike kako je Sever grmeo kasnih 80-ih i ranih 90-ih ovo je lutkarsko pozorište , bruka i sramota!!!

  • Nbgd

    6. novembar 2019 | 23:16

    Ovo vise nije sever!Ovo je placenicka bagra koja voli Zvezdu do zadnjeg dinara!

  • Sasa

    6. novembar 2019 | 23:23

    Jad i beda od navijanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA