≫ 

Zicer Pavkova, pa stativa Van la Pare: Za ovim šansama će Zvezda dugo žaliti!

Velika šteta za srpskog šampiona

  • 53

Još jednom se desilo da Totenhem surovo kazni Crvenu zvezdu opasnom realizacijom svojih prilika iz sreće, kontri ili prosto suvog kvaliteta ekipe, ali je sada Zvezda imala veoma opasne šanse da povede.

Jednu takvu je promašio Milan Pavkov u 23. minutu kada je posle brze akcije Matea Garsije dobio loptu sam ispred golmana Gazanige.

Imao je dovoljno vremena da se namesti i sa sredine šutirao dole udesno, ali je Gazaniga skinuo zicer nogom. U tom trenutku je i dalje bilo 0:0, a Zvezda se dobro branila iako je Totenhem više držao loptu u nogama.

Posle žestokog karambola pred golom Zvezde, Đovani Lo Selso je to kaznio golom u 34. minutu, da bi se na poluvreme otišlo sa 0:1 za Totenhem.

Ali ne pre nego je Radživ Van la Para u 44. minutu imao šansu da poravna rezultat. Van la Para je sa desne strane iskosa naciljao bliži ugao gola Gazanige, pogodio je stativu, a lopta se od Davinsona Sančeza odbila i pogodila prečku.

Pavkov je nakon toga u 49. minutu u kontri imao nekoliko opcija, nije se odlučio da šutira jer je delovalo kao da se uplašio svog promašaja i poslao je greškom iz dodavanja u gol-aut.

Totenhem je nakon toga opet proradio, dao još tri gola, a Zvezdi će ostati da žali za promašenim šansama koje su mogle možda da je odvedu i do šestog boda u grupi B, odnosno gotovo obezbeđene nokaut faze barem Lige Evrope.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Video: Son razornim udarcem pocepao mrežu za 2:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa CZ

    6. novembar 2019 | 23:02

    To je sport, nekada treba i sreća da te pogleda... Da je Pavkov dao gol, verovatno bi se igralo drugačije. Mi 3 zicera promašimo, oni iz nikave šanse daju gol...

  • Da se ne lazemo

    6. novembar 2019 | 23:24

    Ljudi, ajde prihvatite realnost toliko su bolji da i da smo poveli oni bi okrenuli, jednostavno su nekoliko klasa iznad nas.

  • plavi Oblak

    6. novembar 2019 | 23:52

    E ja neznam šta je sa nama pogledajte koju ligu igra Totenhim a koju igra zvezda i sa kim drugo da bi igrali ravno sa Totenhim ili blizu pola kao oni šta treba ovoj se ekipi zahvaliti za sve šta su uradili i svaka im čast ali za dolje ovde treba da se uzmu više klasa igrača zvezda jedva dobije protivnika u super ligi a mi bi da dobijeno jedan Totenhim ili neznam koga i na kraju Terzicu dresi kesu i kupuj šta valja ulozi ako misus da ćemo dobiti neku ovakvu ili sličnu utakmicu ovde treba da se kupi jedno 6 ili igrača i to ne manje od 3 do 4 Miliona Eura da bi mogli nečem da se nadamo toliko ovo je dokaz gde smo a Da porucim G. Terzicu vreme je za promene toliko pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA