Poketino: Nadam se da ćemo ponovo igrati LŠ na Marakani, znali smo šta se desilo Liverpulu ovde!

Argentinac pohvalio igrače i stručni štab crveno-belih, kao i navijače

  • 6
Maurisio Poketino Foto: AP/Tanjug

Trener Totenhema Maurisio Poketino nije krio zadovoljstvo na konferenciji za medije, posle pobede njegovog tima nad Crvenom zvezdom!

Podsetimo, Pevci su u okviru 4. kola Lige šampiona slavili na Marakani rezultatom 4:0 i jednom nogom se nalaze u osmini finala.

- Ovo je bila jedna dobra utakmica za nas. Hteli smo ovakvu utakmicu kako bi podigli samopouzdanje. Tri boda su najvažnija, pogotovo štop su ostvarena na teškom gostovanju. Ovo je jedan mali korak, ali korak unapred.Pobeda je sasvim zaslužena. Sjajno smo počeli utakmicu, dominirali smo i sprovodili ideje koje smo imali. Nismo im dali da rastu i da šire svoj uticaj na meču - rekao je Poketino i dodao:

Pripremali smo se veoma temeljno, znali smo šta se desilo Liverpulu prošle godine ovde. Plan je bio da igramo na suprotnoj polovini i da im pritiskom oduzimamo loptu. Da dominiramo. Dali smo gol, oni nisu iz svojih šansi. Mislim da je Zvezda jako dobra i talentovana ekipa. Imaju dobre igrače i talentovanog trenera i stručni štab. A rezultati u ova dva meča nisu pravi odraz razlike u kvalitetu. To se jednostavno desi. Mi smo iskoristili svoje šanse, oni nisu. 

Cz, Totenhem, crvena zvezda Foto: A. Nalbantjan

Dotakao se Poketino i dvostrukog strelca Sona, odnosno kako se psihički ''opravio'' posle onog meča sa Evertonom kada je učestvovao u lomu noge Gomešu.

Imali smo veliki problem za ceo tim zbog onoga što se desilo u nedelju s Andreom. Ali kao što sam rekao, Son je prevazišao to. Bilo je tu svega, Son je znao da igramo za tri boda i morao je da se vrati. Odgovorno se ponašao. Nije mu bilo prijatno. ali je sve to prevazišao i pomogao timu da osvoji tri boda.

Osvrnuo se Poketino i na gostoprimstvo Zvezde.

- Prvi put sam ovde i uživao sam. Navijači su bili fantastični i lepo su nas prihvatili. Zvezda neguje jako dobar imidž i drago mi je što smo imali priliku da igramo ovde. Nadam se da ćemo i u budućnosti gostovati ovde u Ligi šampiona - rekao je Poketino.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    7. novembar 2019 | 06:54

    Jeste se vec jednom uverili kakvi su Srbi narod dobri i gostoljubivi ili rasisti kakve ih i prestavljate .

  • Fifa

    6. novembar 2019 | 23:53

    Pusti te diplomatske govore,reci posteno pregazili smo ih ko brzi voz ,

  • Djoma

    7. novembar 2019 | 09:40

    Da je Pavkov dao gol iz situacije iz koje bi ga dala i moja baba prosli bi isto kao i Liverpul..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA