≫ 

Son utučen posle 2 gola na Marakani: Proganja ga povreda, pričao je o porukama koje je slao Gomešu!

Nije se korejski as oporavio od traumatične scene

  • 3

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Totenhema sa 4:0, a posle meča, Son Hjung Min je još jednom imao pokajnički nastup zbog loma noge Gomešu iz Evertona.

Prevazišao je Son psihološku barijeru i zaigrao protiv Zvezde, sa lagana dva gola je overio pobedu, a posle utakmice, ponovo je bio utučen zbog vikend dešavanja.

- Veoma sam srećan zbog tri boda, bilo je veoma teško igrati - procedio je kroz zube Son, pa onda govorio o obraćanju Gomešu, koji je uspešno podvrgnut operaciji potkolenice.

- Pokušao sam da mu pišem, bilo je ovo nekoliko veoma teških dana za mene. Javio sam mu se i on mi je odgovorio, da je sve ovo deo igre, ali se i dalje osećam veoma, veoma loše.  Jako, jako mi je žao. Naravno, naravno, fudbal je takav sport, kada se nešto desi... Svi mogu da vide ovakve situacije, jako je tužno kada se dogodi ovakve situacija. Zato je bilo jako teško u ovih nekoliko dana - naveo je Son, otkrivši i šta je sve bio sadržaj poruke.

- Napisao sam mu da mu želim sve najbolje, jako mi je žao i krivo mi je zbog tebe, tvoje porodice, saigrača. Onda mi je odgovorio - kaže Son, kog su engleski novinari pitali i koliko je bilo teško da se nastupi posle ovog duela i kako mu je posvetio pogodak.

- Moram da poštujem ono što radim, što moram da uradim, svestan sam i koliko sam srećan posle komentara o povredi, ljudi oko mene poslali su mi veoma jake poruke, saigrači, navijači, navijači Evertona, Totenhema, prijatelji, čak iz Južne Koreje. Jako sam zahvalan zbog toga. Ali se i dalje se osećam loše zbog situacije. Ali na terenu moram da idem dalje, timu je potrebna posebna energija, probao sam da prevaziđem situaciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA