≫ 

Kostić je kandidat za igrača meseca u Bundesligi: Srbin rame uz rame sa Levandovskim i Gnabrijem

Samo dan nakon što su se pojavile spekulacije da ga žele Barselona i Inter...

  • 0
Foto: Guliver / DFL / Getty Images / Matthias Hangst

Srpski fudbaler i igrač Ajntrahta iz Frankfurta Filip Kostić nalazi se u izboru za najboljeg igrača meseca oktobra u Bundesligi!

On je u konkurenciji sa Benjaminom Hibnerom, Vilijamom, Gonsalom Pasijensijom, Robertom Levandovskim i Seržom Gnabrijem.

- Ono kako se Filip otvara, koristi svoje telo i trči gore-dole uz aut liniju je zaista impresivan - opisao je trener Ajntrahta Adi Hiter nedavno.

Od svih igrača u Bundesligi je tokom oktobra izveo najviše ključnih pasova koji su vodili šutu na gol protivnika (15), a asistirao je i protiv Bajer Leverkuzena.

Filip Kostić Foto: AP/Tanjug

Kostić je šutirao na gol rivala sedam puta i mada nije postigao gol u oktobru, bio je i jedan od onih koji su najviše puta pokušavali da ugroze protivničke golmane uz Gnabrija i Levandovskog.

Kostić je svoju formu iz oktobra preneo i pojačao početkom novembra, jer je zahvaljujući njemu Ajntraht demolirao Bajern iz Minhena sa 5:1.

Tom prilikom je Kostić upisao dve asistencije i dao je prvi gol za svoj klub. Na zvaničnom sajtu Bundeslige ga opisuju kao neumornog, brzog i timskog igrača.

Tokom čitave sezone Kostić je postigao ukupno pet golova do sada i imao je 7 asistencija na 17 utakmica. Glasanje za najboljeg igrača oktobra traje do subote.

Video: Krstajić: Tadić, Mitrović, Fejsa i Kostić su mi rekli da su povređeni

Partizan je poražen u Beogradu od Mančester Junajteda iako je bio bolji rival, i crno-beli najavljuju da će napasti Đavole i večeras (21.00) na Old Trafordu. Kec je 1,35, iks 4,70, a dvojka 10! Tip 3+ nosi kvotu 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA