≫ 

Pavkov zbog povrede propušta Bajern: Poznato je koliko će napadač Zvezde pauzirati!

Očekuje se da gorostasni napadač bude na raspolaganju Milojeviću krajem novembra ili početkom decembra

  • 10
Milan Pavkov Foto: MN Press

Milan Pavkov je za Crvenu zvezdu izgubljen u naredne tri do četiri nedelje - utvrđeno je posle detaljnih pregleda napadača crveno-belih!

To znači da će Pavkov propustiti meč 5. kola Lige šampiona protiv Bajerna, ali i mečeve protiv Javora, Radničkog, najverovatnije i Voždovca.

Pavkov se povredio u finišu meča protiv Totenhema, kada je nezgodno doskočio posle skoka, i morao je da napusti teren i odmah ode u bolnicu.

Zvezda je poslednjih 10 minuta igrala sa igračem manje zato što je Vladan Milojević već izvršio tri izmene, a vredi pomenuti da će Pavkov propustiti i reprezentativno okupljanje i mečeve Srbije sa Luksemburgom i Ukrajinom.

Velika sreća za Zvezdu je to što se Ričmond Boaći oporavio, a tu je i Portugalac Tomane. Ko zna, možda i mladi Nikola Krstović dobije šansu.

Video: Pavkov se povredio prišli mu samo igrači Totenhema

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rodja

    7. novembar 2019 | 18:10

    Balvan,Bukva,Panj PANJkov

  • C.Z.

    7. novembar 2019 | 18:26

    Mislim da niko nece primetiti da fali na terenu...

  • sselitee

    7. novembar 2019 | 19:36

    Mi smo Srbi čudna sorta :) Decko izginu na svakom mecu,bori se uvek.Da smo malo imali srece protiv Totenhema bilo bi bolje.Vi očekujete da se pobedi jedan tim koji vredi 30-40 puta više od Zvezde?!ne mislim samo na igracki kadar,već kompletnan Totenhem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA