Zvezdin direktor pecnuo Dinamo iz Zagreba: Nije isto igrati sa Bajernom i Totenhemom i sa Atalantom!

Mitar Mrkela smatra da rezultati Zvezde i zagrebačkog kluba nisu za poređenje

  • 59
FK Crvena zvezda, promocija novog trenera i sporskog direktora, Mitar Mrkela Mitar Mrkela smatra da grupa B i grupa C ne mogu da se porede; Foto: Marko Todorović

Mitar Mrkela je dao intervju za Telegraf u kome je imao zanimljiv osvrt na igre Dinama iz Zagreba, koji je po mnogima na Balkanu sada postao sinonim dobrih rezultata u Ligi šampiona.

Sportski direktor Zvezde se ne slaže s tim i "pecnuo" Modre, statističkim podatkom da su do sadašnjih uspeha došli tako što su pre toga imali 11 vezanih poraza u elitnom takmičenju, ali i da nije isto igrati protiv Bajerna i Totenhema koji su u Zveudnoj grupi i sa, kako je naveo, "četvrtim timom italijanske lige", aludirajući na Atalantu, koja je u grupi sa Dinamom iz Zagreba u Ligi šampiona.

- I prošle godine i ove se desilo da smo ušli u grupu sa nekim klubovima koji su među 7-8 najjačih klubova na svetu. Nije isto igrati protiv kluba koji je osvojio 4. mesto u italijanskom prvenstvu i protiv finaliste Lige šampiona i šampiona Nemačke. Nije ista stvar. Stvarno nije ista stvar. Dinamo iz Zagreba proglašavaju sinonimom u uspeha u Ligi šampiona, a imali su 11 uzastopnih poraza u Ligi šampiona i ukupno su osvojili 8 bodova u Ligi šampiona za nekoliko godina koliko učestvuju u elitnom takmičenju - rekao je Mrkela za Telegraf.

Video: Hit komentar Karleuše na Duškov sastanak sa Terzićem i Mrkelom

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fudbalski ne strucnjak

    8. novembar 2019 | 17:54

    1991 godine Sampion Evrope i Sveta FK CRVENA ZVEZDA Svi ostali sa prostora bivse jugoslavije koji sebe smatraju velikim klubovima mogu samo da mastaju i sanjaju o takvom uspehu.Nije im ni daleko da dodju na Marakanu da vide pehare i da se slikaju pored istih.

  • Auspuh

    8. novembar 2019 | 16:26

    Posle ovih 9-0 ukupno ,mene bi sramota bila da ista kažem...

  • Ivan

    8. novembar 2019 | 16:23

    Nijr isto da igrati protiv Citya koji je prvu-drugi u en ligi, ili protov tottenhama koji je u 11 u ligi i u jako losoj formi i jos dobijrs 9 komada u 2 tekme, ili protiv bayerna koji je 4 u njem i takoder u losoj formi...a atalanta gazi u italiji...usporedjivati nrsto sto se prije dogodilo jr ludost...treba gledati sadasnjost...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA