≫ 

SAZNAJEMO! Za Borjana stigla bogata ponuda: Arapski milioni odvode Zvezdinog golmana sa Marakane

Crveno-beli bi ove zime mogli da ostanu bez svog prvog golmana

Milan Borjan

Foto: Marko Jovanović

Dobre igre Milana Borjana nisu prošle nezapaženo klubovima širom sveta, a na adresu kluba iz Ljutice Bogdana stiglo je nekoliko konkretnih ponuda, saznaje Telegraf.

Kako naš portal nezvanično saznaje, za Borjana je stigla ponuda iz Emirata u visini od 2 miliona evra. Klub se i dalje čuva u tajnosti.

Borjan je nedavno produžio ugovor sa Zvezdom, koji mu ističe juna 2023. godine. Iako ima 32 godine, njegove sjajne partije uticale su na to su klubovi spremni da plate višemilionsko obeštećenje kako bi u svojim redovima doveli reprezentativnog golmana Kanade.

Borjan je u Zvezdi od 2017. godine i jedan je od najzaslužnijih za ulazak crveno-belih tri godine uzastopno u grupnu fazu evropskih takmičenja. Najpre u Ligi Evrope, a zatim i u Ligi šampiona dva puta zaredom.

Ukoliko crveno-beli prihvate ponudu za Borjana, zamenu u svojim redovima imaju u vidu Zorana Popovića, koji ga menja, kao i Nikoli Vasiljeviću, povremenom reprezentativcu Srbije.

Video: Milan Borjan održao kapitenski govor i motivisao igrače posle debakla

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA