≫ 

Večiti posle Evrope: Zvezda u Ivanjici, Partizan čeka Inđiju

Posle ubedljivih poraza od Totenhema i Mančester Junajteda , večiti srpski rivali nastavljaju takmičenje u domaćem šampionatu

  • 6
FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana, nakon visokih poraza u Evropi od Totenhema (4:0), odnosno Mančester Junajteda (3:0), predstojećeg vikenda okreću se takmičenju u Superligi.

Crveno-beli u nedelju idu na teško gostovanje Javoru u Ivanjici, koji je u poslednje vreme podigao formu sa tri pobede u četiri utakmice.

Video: Milan Borjan održao kapitenski govor i motivisao igrače posle debakla

Bliža tradicija potpuno je na strani aktuelnog prvaka i lidera prvenstva jer je protiv Javora slavio devet puta iz isto toliko susreta, još od onog poznatog poraza u Ivanjici 4:2 pre šest godina.

Biće zanimljivo videti kako će Zvezda da reaguje četiri dana od poraza od Totenhema na stadionu "Rajko Mitić", isto kao i Partizan u Humskoj protiv Inđije nakon dolaska iz Engleske.

Dvomeč s Totenhemom pokazao je da Zvezda nema igrački kadar sposoban da se suprotstavi najjačim timovima u Ligi šampiona, ali je takva ekipa sasvim dovoljna da se u Superligi pobeđuje bez problema. Zvezda danas (14.30) gostuje Javoru, a kvota da će slaviti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Javor - Zvezda.

FK Crvena zvezda, FK Totenhem, Nemanja Milunović, Milan Rodić Foto: MN Press

Izabranici Sava Miloševića nalaze se pod moranjem pobede nad pretposlednjim timom Superlige, kojeg je dobio u sva četiri međusobna duela i želeće da zadrže perfektan skor.

Video: Milošević: Konačno da izbacimo Mančester iz glave i okrenemo se mečevima sa realnijim rezultatima

Pažnju u 16. kolu privlače utakmice Napretka i Čukaričkog u Kruševcu, TSC čeka Voždovac, a Vojvodina gostuje "fenjarašu Mačvi.

Partizan se vratio s Old Traforda sa tri gola u mreži, a danas (16.30) u Humsku stiže Inđija. Radi se o ekipi sa dna tabele Superlige koja ne bi smela da predstavlja veći problem crno-belima. Kvota da će domaćin slaviti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,63. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Inđija.

Takođe, meč Proletera i Radničkog u Novom Sadu odložen je jer je Nišlije pogodio virus.

FK Partizan, FK Mančester Junajted, Manchester United Foto: A. Nalbantjan

Raspored utakmica, sutra: Napredak - Čukarički (16 sati), Rad - Spartak (16), Radnik - Mladost (16), Mačva - Vojvodina (18). Nedelja: Javor - Crvena zvezda (14.30), TSC - Voždovac (14.30), Partizan - Indija (16.30).

Tabela: Crvena zvezda 39 bodova, Čukarički 33, Vojvodina 30, Partizan 29, TSC 28, Voždovac 25, Radnički 25, Spartak 21, Javor 19, Mladost 19, Proleter 16, Napredak 15, Radnik 15, Rad 8, Inđija 7, Mačva 3.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jagodinac

    9. novembar 2019 | 14:26

    Zvezda se voli i kad gubi i kad pobedjuje ali ostala je knedla u grlu zbog ne zalaganja na terenu,nije strasno izgubiti ni 10:0 od jacih boljih skupljih...ali nekoliko igraca ne zasluzuju da nose dres Zvezde...

  • Gran

    9. novembar 2019 | 09:51

    Ko gleda vise ovo..

  • Sanja

    9. novembar 2019 | 13:08

    Ne gleda samo onaj ko vise nema nade za titulu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA