Milošević: Partizanu 2 puta nije dozvoljeno da sleti u Beograd, ako je namerno - neka im je na čast!

Trener crno-belih govorio o problemima njegovog tima po povratku iz Mančestera

Fudbaleri Partizana u nedelju od 16.30 minuta igraju protiv Inđije na svom terenu, u okviru 16. kola Super lige Srbije, a trener crno-belih Savo Milošević se još jednom osvrnuo na gostovanje Mančester junajtedu u okviru Lige Evrope!

Pogotovo na povratak jer on, kako Milošević tvrdi, nije bio nimalo lak.

- Imali smo ponovo izuzetno težak povratak iz Mančestera, gde smo proveli celu noć na aerodromu, i to se već drugi put dešava da ne dobijama dozvolu od Aerodroma Beograd da sletimo u normalno vreme - rekao je Milošević i dodao:

- Razmišljam o raznim stvarima, žao mi je što ovo moram da kažem ali... Kada igrači posle pražnjena na meču provedu još noć na aerodoromu, što je dupli umor. Ako u mesec i po dana se desi da Aerodrom Beograd nama dva puta ne dozvoli da sletimo, onda mogu samo da pomislim da to neko radi namerno. Ako je tako onda neka im je na čast.

Savo Milošević Milošević na konferenciji pred Inđiju Printskrin: Telegraf

O samoj utakmici, Milošević je rekao:

- Dobro je da se ova priča sa Mančesterom završila, jedva sam čekao da se završi iz psiholoških razloga da se posvetimo našij ligi i onome što je realnije. Čeka nas nova teška utakmica, igrači su jako teškom fizičkom stanju videćemo koliko ćemo moći da ih oporavimo. Uvek nam je teško posle ovih evorpskih utakmica, ali ćemo morati da nađemo snagu da odigramo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    9. novembar 2019 | 20:31

    Šta ćete sutra da izmislite kad bude 12~13 bodova razlike.. Umor velika trava pasoš nije vraćen na vreme... Neverovatno ali istinito.. Ma terza magija...

  • Milos

    9. novembar 2019 | 19:36

    Pilot navija za Zvezdu.

  • Miki

    9. novembar 2019 | 19:21

    Idite na lecenje svi kolektivno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA