Moramo da ubedimo igrače da je Inđija važnija od Mančestera: Milošević poziva na oprez!

Crno-beli igraju na svom terenu protiv neugodnog rivala od 16.30 sati

  • 6

Fudbaleri Partizana dočekuju Inđiju u 16. kolu Superlige Srbije (16.30 Arena sport). Izabranici Sava Miloševića nalaze se pod moranjem pobede nad pretposlednjim timom Superlige, kojeg je dobio u sva četiri međusobna duela i želeće da zadrže perfektan skor.

- Ja sam posle prve utakmice protiv Inđije koju smo dobili rekao da će mnogima praviti probleme i to se kasnije potvrdilo.

- Po igri su zaslužili više bodova, imali su nesreću u nekoliko utakmica sa sudijskim nepravdama. Nas očekuje isto jedna teška utakmica, jer je to ekipa koja neće odustati. Ako želimo dobar rezultat moramo imati ozbiljan pristup. Pogotovo što fizički nećemo biti na vrhunskom nivou.  - kaže Milošević.

Savo Milošević FK Partizan Foto: Miroslav Todorović

Na pitanje kako ubediti igrače da se prebace na Superligu, posle Mančestera i kako im objasniti da je Inđija jednako važna.

- O tome pričamo konstantno. Bavimo se tom temom poslednja dva meseca. Do te donje tačke smo došli na meču sa Čukaričkim i koliko god teško bilo tada dobro je što se to desilo jer smo pokazali reakciju.

- Ne smemo biti naivni i ponavljati greške jer onda ćemo ispadati glupi.

Da li će biti rotacija?

- U jednoj meri da, ali ne mogu da kažem sada, jer sledi nam još jedan trening, da vidimo u kakvom je ko stanju - objašnjava Milošević.

Raspored utakmica, sutra: Napredak - Čukarički (16 sati), Rad - Spartak (16), Radnik - Mladost (16), Mačva - Vojvodina (18). Nedelja: Javor - Crvena zvezda (14.30), TSC - Voždovac (14.30), Partizan - Indija (16.30).

Tabela: Crvena zvezda 39 bodova, Čukarički 33, Vojvodina 30, Partizan 29, TSC 28, Voždovac 25, Radnički 25, Spartak 21, Javor 19, Mladost 19, Proleter 16, Napredak 15, Radnik 15, Rad 8, Inđija 7, Mačva 3.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boba

    9. novembar 2019 | 17:17

    Ako ne bude pomoci sudija i pritiska tesko ce partizan da dobije utakmicu.Imace dobar rezultat pre pocetka kao protiv Vozdovca,Cukarickog.Ali da ne bilo kuknjave zbog sletanja zelim im da pobede i da ova uprava sacuva svoje fotelje a za sve ostalo bice kriva zvezda.

  • ..

    9. novembar 2019 | 18:59

    Nebitni ste, idemo preko 10

  • nscz

    9. novembar 2019 | 20:54

    Odrali ste mancestera u dve utakmice 6 bodova. Svaka cast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA