≫ 

Ibrahimović u Milanu? Maldini dodatno raspalio maštu navijača Rosonera!

Saga oko novog kluba Ibrahimovića se nastavlja

  • 0
Zlatan Ibrahimović, Paolo Maldini Foto: Tanjug/AP, Guliver/Claudio Villa/Getty Images

Zlatan Ibrahimović posle isteka ugovora u LA Galaksiju slobodan je u izboru nove sredine, a jedna od mogućih destinacija koja se spominje jeste Milan

Tako je barem sudeći po rečima glavnog čoveka MLS lige DN GArbera koji je nedavno u intervjuu za ESPN istakao da će legendarni napadač ponovo obući dres Rsosonera.

Posle ove informacije italijanski mediji tražili su odgovor u vezi sa pojačanjem od čelnika kluba i dobili odgovor Paola Maldinija.

- Ibrahimović? Svi znaju koliko je to bio fantastičan posao i za Milan i za sve klubove u kojima je igrao. On je među najboljim igračima na svetu, ali više od toga ne mogu da kažem. Kontakt u januaru? Žao mi je, ali ne govorimo o igračima koji trenutno pripadaju drugim klubovima, naša politika je da ne pričamo o tržištu - istakao je Maldini.

Da podsetimo, Ibrahimović je igrao za Milan od 2010. do 2012. godine, a na 85 mečeva postigao je 56 golova uz 24 asistencije.

Video: Matrix challenge! Ibrahimović izazvao Đokovića, Habiba i Pogbu

Ako Milan nastavi s ovakvim rezultatima boriće se za opstanak u Seriji A, a da stvar bude gora po Rosonere, večeras (20.45) ide na noge Juventusu. Kvota na keca je 1,45, a na to da gosti ostanu neporaženi (dupla šansa X2), u šta malo ko veruje, je 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Milan.

Marselj igra dosta promenljivo, dok je Lion posle niza loših rezultata ostvario dve pobede u ligi, i motivisan dolazi večeras (21.00) na Velodrom. Kvota na keca je 2,70, na iks 3,05, a na dvojku 2,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Marselj - Lion.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA