≫ 

Lalatović isprozivao novinare i upravu Voše: Zašto se ne piše o nama? Ako smetam, mogu da odem

Žao mi je kad mi igrači kažu "šefe, da li je moguće da nikad nismo u novinama, da li je moguće da Vojvodina koja je druga, treća, niko o njoj ništa ne piše?".

  • 25
nenads lalatović Foto: youtube/Superliga

Fudbaleri Vojvodine pobedom nad Mačvom povratili su drugu poziciju na tabeli, "kumovao" je tome i poraz Čukaričkog u Kruševcu, ali treneru Novosađana Nenadu Lalatoviću ta činjenica nije bila dovoljna za potpuno zadovoljstvo.

Jer, nešto ga već neko vreme "žulja". Smeta mu.

Lalatović je "otvorio dušu" na konferenciji za medije posle meča u Šapcu i požalio se na loš tretman koji njegov tim ima u medijima, a deluje da ima i nešto protiv određenih ljudi iz uprave.

Uostalo, evo šta je Lalatović rekao nakon utakmice u kojoj je njegov tim slavio 1:0 golom bivšeg napadača Mačve Bojana Matića u 27. minutu.

- Mi smo danas zasluženo pobedili i nadam se da će sada novinari više hvaliti Vojvodinu, a ne kada Vojvodin izgubi ili igra nerešeno, kuditi. Vojvodina je ipak druga na tabeli, a bila je deveta ili deseta, a pohvale nigde ne vidim sa vaše strane. Govorim za novinare iz Novog Sada, koji pišu za Žurnal, ne znam ja koje su to novine. Nego samo vidim kritike. A kad pobeđujemo, nigde phvale - "u dahu" je pričao Lalat, pa nastavio:

- Ne znam šta je razlog tome? Možda zato što je Vojvodina druga, možda zato što će izaći u Evropu. Ja ne znam da li je to razlog. Ja sam došao ovde da Vojvodina izađe u Evropu. Ako ja smetam, ja mogu da odem, nikakav problem nije, samo neka mi kažu. Ja dlake na jeziku nemam, i to je moj neki osećaj. Žao mi je kad mi igrači kažu "šefe, da li je moguće da nikad nismo u novinama, da li je moguće da Vojvodina koja je druga, treća, niko o njoj ništa ne piše?".

- Samo nas, kad izgubimo utakmicu, pljuju, kritikuju, a kad pobedimo i kad odigramo ovako jednu utakmicu, baš me zanima da vidim vas šta ćete da napišete. Sad imate 14 dana, nadam se da ćete naći bar neku stranicu, bar sedmu stranicu da pišete o mojim igračima. Jer to je tužno, Vojvodina je veliki klub, da u Srbiji niko ne priča lepo o Vojvodini, niko ne piše lepo o Vojvodini - to je sramota! Meni je jako žao zbog toga, jer ja Vojvodinu doživljavam kao svoju drugu kuću i ne mogu da verujem za neke stvari.

Imao je poruku i za deo uprave Lalatović.

- Nadam se da je naša uprava, barem 80 posto srećna što smo pobedili, a ja sam sigurna da jeste, možda 20 posto uprave nije. Šta da radim... To je moje mišljenje, ali barem 80 posto uprave jeste. Čestitam igračima na utakmivi, na kolektivnom duhu, tako se bori za klub, tako se bori kad hoćete da igrate Evropu. Mi nemamo fond igrača, ali to što imamo ja iz njih izvlačim maksimum. Oni meni daju srce, a ja njima dajem dušu - čestitam mojim igračima - završio je izlaganje Lalatović.

Video: Ovako je trener Voše Nenad Lalatović reagovao kad je sviran penal Partizanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srb

    10. novembar 2019 | 10:18

    Ovoga ti krsta kada ces izaci sa istinom o namestanju.

  • Sasa

    10. novembar 2019 | 10:11

    Nego, ti bez dlake na jeziku, reci nam ono o namestanju utakmica. To nas zanima a ne tvoje nebuloze.

  • BILI

    10. novembar 2019 | 09:45

    Ovoga mi krsta reci cu sve namjestene utakmice. Bijase li ti tajj???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA