Junajted se podiže posle Partizana: Đavoli i Brajtonu spakovali tri gola za veliki skok na tabeli!

Skočili su do sedmog mesta lige

  • 0
Britain Soccer Premier League Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester junajteda nastavili su sa pobedama i posle utakmice sa Partizanom u četvrtak uveče, pa su u Premijer ligi pobedili ekipu Brajtona.

Đavoli su u 12. kolu Premijer lige na Old Trafordu slavili sa 3:1 uz nove dobre partije Marsijala i Rašforda.

Brazilac Andreas Pereira je u 17. minutu doneo prednost Junajtedu. Antoni Marsijal je dobio loptu levo, probao je da dribla i video da je bolje da vrati u sredinu za Pereiru.

Britain Soccer Premier League Gol Luisa Danka za Brajton, Foto: Tanjug/AP

Andreas se namestio, šutirao i uz malo sreće pogodio. Lopta se na putu do mreže odbila od Dejla Stivensa i prevarila Metjua Rajana.

To je prodrmalo Brajton koji je u 19. minutu već gubio sa 2:0. Davi Proper možda i nije mogao bolje da reaguje u gužvi u svom petercu, pa je posle centaršuta ćušnuo loptu u svoju mrežu.

Brajton je zaostatak prepolovio u 64. minutu kada je Luis Dank najviše skočio posle kornera Paskala Grosa, ali je samo dva minuta kasnije Junajted već spakovao i treći gol u mrežu gola gostiju.

Britain Soccer Premier League Marsijal pored golmana Brajtona Metjua Rajana, Foto: Tanjug/AP

Marsijal se dobro ponudio u prostoru, dobio je loptu iz pozadine, istrčao polu-levo i tu su ga sustigli i zatvorili igrači Brajtona. Nekoliko metara dalje sam je ostao Markus Rašford koji je zakucao loptu u rašlje i pod prečku za tri boda tima Ole Gunara Solskjera.

Rašford je imao šansu i koji napad kasnije kada je zicer poslao pored stative.

Juanjted se pobedom popeo do sedmog mesta Premijer lige jer posle 12 kola ima 16 bodova. Brajton ima 15 bodova i 11. je na tabeli. U toku dana je odigran i meč Vulvsa i Aston Vile završen pobedom Vulverhemptona 2:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA