≫ 

Milošević: Koštala nas je pobeda skupo, Šćekić nije dobro, sada je na VMA!

Trener Partizana zabrinut za svog fudbalera

  • 5

Fudbaleri Partizana, posle ubedljivog poraza od Mančester junajteda u Ligi Evrope, savladali su sa ubedljivih 3:0 ekipu Inđije u 16. kolu Super lige Srbije, a ono što trenera Savu Miloševića, kao i navijače jeste teža povreda Aleksandra Šćekića. 

Posle pobede, strateg crno-belih je istakao da je trijumf skupo koštao njegov tim.

- Prvi put da idemo na odmor, a da budemo zadovoljni. Čestitam momcima na pobedi, ostaje žal za povredom Šćekića. Koštala nas je ova pobeda baš skupo. Koleno je u pitanju, u okretu se povredio, nije udarac. Sam se povredio. Nisu baš prognoze najbolje. Tek sada stiže na VMA. 

On je prokomentarisao i dešavanja na samom susretu.

- Imali smo dobar odnos od početka. Videlo se, i logično je, da nemamo taj aadrenalin i tu energiju kao u Mančesteru. Momci su sve nadoknadili na terenu. Ponovili se ono pto smo znali, da kada na vreme postignemo gol, relativno lako privedemo utakmicu kraju. To je ključ.

Miloševiić je posebno istakao postupak Sume koji je insistirao da Asano, kojem je rođendan, izvede penal.

- Drago mi je i zbog Asana. Danas mu je i rođendan, čestitali smo mu već. Pohvalio bih i postupak Sume. To su stvari koje nam trebaju da bismo nastavili da gradimo ozbiljan tim. 

Video: Zoran Tošić ranim golom načeo Inđiju

Video: Partizan gazi Inđiju u Humskoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    10. novembar 2019 | 19:41

    Savo odlazi

  • Trtoguz

    10. novembar 2019 | 21:10

    Koga ces da okrivis za povredu?Bice opet teorija zavere protiv vas..toliko ste izvrsili pritisak na medije gde se cak odrazilo kod sudija da nam cak i ciste golove poniste..strasno cime se bavite i aerodrom radi protiv vas ,ne daju vam da sletite..nisko ste mnogo pali da bi prikrili svoj neuspeh

  • Aleksandar

    11. novembar 2019 | 01:15

    Kokeza radi..., kad vise ne budu mogli da slete pa ni u Tiranu...ocekuje se zemljotres po Rihterovoj skali od 0,05..jak ce to biti protest, kako i prilici velicini kluba. Koliki klub toliko i zavera, koliko simpatizera toliki je “zemljotres”. Dobri ste, hocemo penal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA