≫ 

Zvezda se žali na tri sporna ofsajda: Crveno-beli grme da im je poništen čist gol

Šampion Srbije se buni da je oštećen u meču sa Javorom u Ivanjici

  • 60

Zvezda i Javor su u 16. kolu Superlige Srbije odigrali nerešeno 1:1, a tim iz Ivanjice je na svom terenu vodio od 25. do 87. minuta, da bi crveno-beli u finišu golom Milana Jevtovića izvukli bod.

Pre toga je bilo nekoliko situacija koje u Ljutice Bogdana smatraju spornim. Ona na koju se najviše žale je poništen gol Ričmonda Boaćija zbog ofsajda, iako nije baš najjasnije da li je napadač iz Gane u nedozvoljenoj poziciji u trenutku kada mu Tomane u 77. minutu dodaje loptu i asistira.

FK Crvena zvezda Foto: Arenasport

Tomane prethodno nije bio u ofsajdu i to je ono što se može jasno videti. Čini se da je telom bio ispred Boaćija u trenutku kad je Ričmond bio na drugoj strani i pre nego je sproveo loptu u mrežu.

Druga situacija je akcija iz 59. minuta gde se Boaći ubacivao kroz sredinu, a Filip Pavišić je bio pored njega i tada je bio ofsajd po mišljenju pomoćnog sudije.

Foto: Printscreen Arena TV

Treći put kada su arbitri podigli zastavicu bilo je u samoj završnici meča kada je Boaći bio u ulozi asistenta, a Jevtović se ubacivao sa levog boka i ulazio u šansu u kaznenom prostoru.

I taj napad je prekinut zbog nedozvoljene pozicije, pa je meč na kraju završen 1:1. Zvezda je uprkos remiju sa 40 bodova ostala na čelu Superlige.

Foto: Printscreen Arena TV

Video: Otpisani Jevtović iščupao Zvezdi bod

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crni

    10. novembar 2019 | 20:03

    Nisam ljubitelj fudbala i ne pratim gledao sam 5-10min u tom periodu oko 70min Zvezda prakticno nije dosla u posed lopte, Javor je bio neuporedivo bolji,kao da su se deca iz kraja skupila, sramota a vaze za nas najbolji klub bar zvanicno. Bravo za Javor steta sto nisu imali vise srece.

  • Nenad

    10. novembar 2019 | 20:02

    Ma cuj drzavni projekat ostecen.Pa jel to moguce.Hahahaha.

  • Rici77

    10. novembar 2019 | 19:33

    Druga I treca slika cisti ofsajdi,vidi se po linijama na terenu. Sta cemo sa faulovima na sedamnaest metara biloo ih je oko desetak? Sta cemo sa penalom za Javor?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA