≫ 

U Humskoj odahnuli: Šćekić izbegao jednu od najgorih povreda u sportu

Bar lakšom od onoga kako je sve izgledalo

  • 2
Povreda Aleksandra Šćekića, Foto: MN Press

Povreda fudbalera Partizana Aleksandra Šćekića nije teže prirode. Šćekiću je nakon utakmice 16. kola Superlige Srbije stavljena meka imobilizacija i upućen je na lečenje u klub.

Igrač crno-belih se povredio u 57. minutu kada se sudario sa igračem Inđije i delovalo je da je koleno stradalo. Sa terena je iznet na nosilima, a uz njega je u tom trenutku bio i trener Partizana Savo Milošević.

Povreda Aleksandra Šćekića, Foto: MN Press

Neposredno posle meča je baš Milošević rekao da je Šćekić odveden na Vojnomedicinsku akademiju, ali će se kasnije ispostaviti da je samo istegao ligamente.

Još uvek nije poznato koliko duga pauza čeka igrača Partizana, ali je jasno da će biti dosta kraća nego da su se obistinile prvobitne crne prognoze.

Video: Skupo smo platili pobedu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    11. novembar 2019 | 00:51

    Aerodrom Nikola Tesla je pored svih vec prokunjenih, nema mesta ovde navoditi imena klubove organizacije, pa i federacije-jos samo jedan akter zavere protiv partizana. Eto kako se kome hoce na nekom nedjunarodnom aerodromu nije me tesko da stopira sletanje aviona koji vozi partizan.. Tamo negde se plasira kako je ziveo u Evropi godinama, zna vise od ovih sto ga pitaju, inace nikad ne komentarise sudjenje.. Pa ko moze i sme da skrece ili zatvara aerodrom bre majstore? Pa nije to jedini avion koje ce sleteti u Beograd, i jedino sto je najcistije, nije taj “napaceni” klub pretnja nikome da bi iko ikad i pomislio da organizuje ovakve nebuloze. Moze ovaj bosanac grobarski u rijaliti kad zavrsi epizodu u tom klubu, malom istina, ali traje..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA