≫ 

Kapelo brutalno udario na Ronalda: Tri godine nije nikoga predriblao!

Legendarni trener prozvao zvezdu Juventusa

  • 8
Fabio Kapelo i Kristijano Ronaldo Foto: AP/Tanjug

Kristijano Ronaldo je ponovo napravio skandal i pokazao da je pravi egomanijak, kome je lični učinak uvek ispred tima. Tako je na utakmici protiv Milana, gde je zamenjen u 55. minutu uputio niz psovki na račun trenera Mauricija Sarija.

Ispostavilo se da je trener Stare dame napravio odličan potez, jer je indisponiranog Portugalca, koji je inače imao i problema sa povredom, zamenio Paulom Dibalom, koji je golom rešio meč i doneo Juveu nova tri boda u derbiju Italije.

Besni Ronaldo nije ostao na klupi posle izmene, a čak nije ni sačekao kraj utakmice, već je odmah otišao u svlačionicu, a zatim na aerodrom za Portugaliju, bez da se pozdravio sa saigračima.

Njegov potez žestoko je iskritikovao jedan od najlegendarnijih trenera sveta, Fabio Kapelo, koji je imao niz teških reči za Ronalda, istakavši da je već tri godine daleko od prepoznatljive forme i da mora da poštuje trenera i saigrače.

- Kristijano je veliki šampion, to niko ne dovodi u pitanje, ali u poslednje tri godine nikoga nije predriblao. Trenutno mu ne ide najbolje i ormalno je da ga je trener zamenio. Sari treba da bude hrabar i da pokaže svoj karakter kako bi se to promenilo. Nije lepo što nije seo na klupu posle izmene i što se svađao sa Sarijem. Čovek mora da bude šampion i kada ga zamene, a ne samo kada stvari idu dobro. Mora da poštuje svoje saigrače - rekao je Kapelo za italijanski Skaj Sport.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sims

    11. novembar 2019 | 12:40

    Podrška treneru,volim Ronalda ali ovo je krajnje bezobrazan Potez!

  • Navijac Milana

    11. novembar 2019 | 12:00

    Ronalda boli uvo za sve nakupi se para i bas ga briga a sem toga moze opet da ode u drugi klub.

  • s

    11. novembar 2019 | 12:57

    Isti bogdanovic i mustafa kad su gubili derbije.Prvi nije teo za srbija a drugi da se odrekne pasosa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA