Oglasio se Ronaldo posle skandala zbog izmene i psovanja Sarija: Ovakvu poruku je malo ko očekivao!

Portugalac je na Instagramu objavio fotografiju sa utakmice protiv Milana uz poruku koja će ohrabriti navijače Juventusa

  • 3
Kristijano Ronaldo, Mauricio Sari, FK Juventus Foto: Profimedia

Deluje da je Kristijano Ronaldo shvatio svoju grešku na meču protiv Milana, kada je burno reagovao nakon što je zamenjen u 55. minutu utakmice od strane trenera Mauricija Sarija.

Umesto njega na teren je ušao Paulo Dibala, koji je golom rešio meč i doneo Juventusu pobedu, međutim, posle meča svi su pričali o reakciji Ronalda, koji je opsovao Sarija, a zatim odmah otišao u svlačionicu, pa na aerodrom, ne sačekavši kraj meča i ostale saigrače.

Međutim, utisak je da se Ronaldo ipak ohladio nakon prospavane noći i da je shvatio da je pogrešio. Mnogi su uputili oštre kritike na njegov račun, a posebno se istakao Fabio Kapelo, koji je rekao da poslednje tri godine nije nikoga predriblao.

Ronaldo je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju sa meča protiv Milana uz poruku koja je ohrabrila navijače Juventusa.

- Teška utakmica, važna pobeda - napisao je Ronaldo na italijanskom jeziku, uz heštag "do kraja".

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Znajući kakav je Ronaldo egomanijak, da je zbog sujete napustio Real Madrid i da je na dan osvajanja Lige šampiona najavio odlazak sa Bernabeua, malo ko je očekivao da ovako blago i pomirljivo reaguje.

Ipak, očigledno je i on svestan da je prenaglio, ali i da ni njemu ni Juventusu nije u interesu da ulaze u određeni rat, jer su u igri ozbiljan novac i ugovori, tako da je očigledno da će Ronaldo ovoga puta da se "ujede za jezik".

Nema sumnje da će Sariju ovo dobro da zapamti, pa nije isključeno da vrati kada dođe njegovo vreme.

Video: Ronaldo nema milosti ni prema sinu kada se takmiči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA