Ronaldo imao dosta sreće, mogao je da dobije dvogodišnju suspenziju!

Portugalac nije smeo da napusti stadion

  • 12
Kristijano Ronaldo Foto: AP/Tanjug

Kristijano Ronaldo je imao dosta sreće u nedelju veče, kada je napustio stadion Juventusa tokom meča sa Milanom!

Portugalac je u 55. minutu izašao iz igre i direktno otišao u svlačionicu, a potom nije sačekao ni saigrače koji su teškom mukom stigli do pobede od 1:0. I to golom Paola Dibale koji je baš umesto Ronalda ušao na teren.

Italijanski mediji bruje o sukobu Ronalda i trenera Mauricia Sarija, jer je ovo već drugi put da ga Sari vadi iz igre u ranom delu utakmice. Podsetimo, nešto slično smo videli i u LŠ protiv Lokomotive iz Moskve.

Što se tiče pomenute sreće, Ronalda je poslužila zato što ga antidoping kontrola nije ''prozvala'' da daje uzorak. Da jeste - pretila bi mu dvogodišnja suspenzija zato što nije bio na stadionu.

Kristijano Ronaldo, Mauricio Sari, FK Juventus Foto: Profimedia

- Ne sme tek tako da napusti stadion. Valjda postoji doping kontrola posle svake utakmice. Ako je tačno da je otišao pre kraja meča sve postaje još komplikovanije. Naravno, ništa se neće promeniti, ali pre 12 godina, dok sam igrao za Romu, Kapelo me je zamenio na derbiju sa Lacijom. Pobesneo sam i izašao sa terena. Da su me tad izvukli da idem na doping kontrolu, a ja nisam bio na stadionu, zaradio bih dvogodišnju suspenziju - rekao je Antonio Kasano, bivši reprezentativac Italije, i tako skrenuo špažnju na Ronaldov problem.

Ronaldo se u međuvremenu oglasio porukom, a tokom jutra je imao i žestoke kritike od Fabija Kapela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mis

    11. novembar 2019 | 19:36

    Bog najveci ima pravo da se ljuti kad je glavni

  • celavi70

    11. novembar 2019 | 18:33

    CR7 je igrac koji moze da se ne vidi citavu utakmicu i da u sekundi resi mec . Njega menjati u 54 minutu ? Smesno! Ispalo je da je Dybala dao gol ! Ok ! Ali bi ga mozda i Ronaldo dao do kraja . Zamislite da neko MESSIja zameni u 54 minutu ?! taj bi leteo iz kluba u roku 3 dana !

  • Saša

    11. novembar 2019 | 19:17

    Mesi je veći igrač od njega, i bolji čovek...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA