Tumbin lapsus na konferenciji Orlova: Ono što je bitno, a to je rekao i selektor...

Tumbaković je nakratko promovisao kapitena u selektora

  • 9
Ljubiša Tumbaković Foto: MN Press

Definitivno mu ne bi trebali uzimati to za zlo, ali ne možemo a da na ne pomenemo lapsus koji je Ljubiša Tumbaković imao tokom konferencije za medije.

Konferencije na kojoj je kapitena Aleksandar Kolarova nazvao selektora prilikom najave utakmica sa Luksemburgom i Ukrajinom,

- Ovaj spisak, kakav takav je, imao je za cilj dve dimenzije. Prva - da potvrdimo grupu igrača koja će otpilike da bude pristutna i u martu i druga da damo priliku drugim igračima koji bi mogli da budu podrška toj grupi. E, sad se stvorila situacija da preko naših rezultata stvorimo ideju koja bi trebalo da bude naša nada. Šanse su minimalne, ali ono što je bitno ovog momenta, to je rekao i selektor (pokazujući na mesto gde je sedeo Kolarov) jeste to da smo mi na sastanku pričali da naš utiska na ove dve utakmice bude korektan - rekao je Tumbaković.

Taj detalj možete pogledati od 2.45 na videu ispod:

Podsetimo, Srbija je odradila trening oporavka, a Tumbaković neće moći da računa na Milana Pavkova i Filipa Kostića zbog povreda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA