Grci pišu da AEK želi Vladana Milojevića: Trener Zvezde je prvi izbor Ilije Ivića!

- Bivši sportski direktor crveno-belih bi sutra potpisao Milojevića da može - navode grčki mediji

  • 47
FK Crvena zvezda, Totenhem Foto: A. Nalbantjan

Vladan Milojević nalazi se ponovo na meti grčkog velikana, ovoga puta AEK-a! Posle interesovanja koje je za trenera Zvezde pokazivao Olimpijakos, ovoga puta je i drugi atinski velikan upisao Milojevića u vrh liste želja kao naslednika za klupu.

Kako pišu pojedini grčki mediji, Milojevića želi sportski direktor vicešampiona Grčke, Ilija Ivić, koji bi ga, kako prenose, sutra potpisao da može.

Ivića navodno ima nekoliko kandidata koji bi mogli da zamene Nikosa Kostenoglua, koji je potrošio sve kredite posle derbija protiv Panatinaikosa, gde je AEK poražen za vikend sa 3:2, iako je na poluvremenu vodio sa 2:0.

Konstenoglu je izgubio svlačionicu i kako navode mediji u Grčkoj, već se traži njegov naslednik.

Vladan Milojević je prva želja sportskog direktora, ali je svestan da je on pod ugovorom sa Crvenom zvezdom i da je gotovo nemoguće da ga angažuje sada usred polusezone.

Kao rezervna opcija figurira još jedan Srbin - Ivan Jovanović, sa kojim je Ivić već obavio razgovore.

Brojni španski treneri se takođe navode kao potencijalni izbor Ilije Ivica - Kike Setjen, Ruben Baraha, Abelardo, Havi Grasija, Marselino, Huande Ramos, Fran Eskriba...

Video: Milojević očitao lekciju engleskom novinaru posle pitanja o rasizmu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    12. novembar 2019 | 13:55

    Franjevacki lobi hoce da oslabi Zvezdu

  • Iskreni Navijac

    12. novembar 2019 | 18:23

    Citam ove komentare i pitam se jesu li svi ovi sto komentarišu navijaci Zvezde. Pa Bog vas ne ubio, dal ste vi normalni, koji nam je trener od '91 godine doneo bolje rezultate? Razumem ja to da ne igramo zadnju godinu dana lep fudbal za oci, ali bre imamo rezultate, malo li je? Šefe, ti si nam doneo najvecu radost posle' 91, odlucuj sam o sebi sta ti je najbolje, od nas imas podršku svaku, bio otišao ili ostao, MI smo ti zahvalni na svemu.

  • Jevrem

    12. novembar 2019 | 16:19

    Ne moze ! Ne damo Miloja ni po koju cenu !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA