Ronaldo prvi put u javnosti posle bežanja iz Juventusa: Ovo nije dobro za Srbiju!

Portugalac očigledno nema problema sa povredom i s osmehom na licu je odradio trening u dresu nacionalnog tima

  • 1

Fudbaleri Srbije čekaju mečeve protiv Luksemburga i Ukrajine 14. i 17. novembra u Beogradu, ali će osluškivati rezultate Portugalije protiv Litvanije i Luksemburga, gde se nadaju kiksu aktuelnih prvaka Evrope, koji bi našem timu mogao da omogući plasmana na EURO 2020.

Šanse bi verovatno bile veće ako Portugalci ne bi mogli da računaju na svog najboljeg igrača i kapitena - Kristijana Ronalda, koji je proteklog vikenda bio u centru skandala zbog poteza nakon izmene u 55. minutu protiv Milana.

Ronaldo je tada otišao direktno u svlačionicu, pokupio je svoje stvari i otišao put aerodroma i pre nego što se meč završio.

Kako prenose mediji u Italiji, igrači Juventusa su se okrenuli protiv njega i očekuju izvinjenje Portugalca.

On je pokušao da ublaži svoje skandalozno ponašanje i vređanje trenera Sarija posle izmene porukom na Instagramu na italijanskom jeziku.

U utorak se po prvi put pojavio u javnosti na treningu Portugalije u sklopu priprema za meč protiv Litvanije.

Ronaldo je bio dobro raspoložen i nasmejan, a delovalo je da nema nikakvog traga povredi o kojoj je Sari pričao na konferenciji nakon što ga je izmenio u 55. minutu.

To svakako nije nešto čemu se Ljubiša Tumbaković nadao, jer sa Ronaldom u timu malo je očekivati da Portugalci mogu da kiksnu protiv Litvanije i Luksemburga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    12. novembar 2019 | 15:14

    Ma mi imamo tvrde bekove (Miletić i Gobeljić) koji će ga čuvati...😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA